• Jelenleg négy fürdő esetében vehető igénybe kedvezmény, de érdemes figyelni a bank által közzétett listát, mert ez kör folyamatosan bővülhet.

  • Minden költésre jár a kedvezmény, nem csak a belépőjegyekre.

Sem az érintett fürdők, sem az OTP Bank nem hirdeti túlzottan ezt a lehetőséget, de érdemes tudni, hogy a pénzintézet ügyfelei kedvezményt vehetnek igénybe négy hazai termálfürdőben. Ehhez egy OTP-s bankkártya és a netbankos hozzáférés szükséges.

Az OTP Kedvezményprogramjában található az akciós lehetőség. Ehhez be kell lépni OTP Direkt felületére, majd a “vásárlási kedvezmények” menüpontra kattintani. Amennyiben valaki még nem tette meg, akkor itt regisztrálnia kell, majd aktiválnia a kedvezményeket.

Utóbbira két lehetőség van: egyszerre aktiválni minden kedvezményt (ez a legegyszerűbb), vagy kikeresni a fürdőket és egyenként kiválasztani a kedvezmény érvényesítését.

Ráadásul a bankkártyás fizetés esetén járó kedvezmény nemcsak a fürdőbelépőkre, hanem minden egyéb szolgáltatásra, például masszázsra is igénybe vehető. S miután a kedvezményt utólag, a bank írja jóvá az ügyfél számláján, ezért a fürdők akciói esetén is érvényes.
Szigetvári TermálfürdőJelenleg a következő fürdőkben kaphatnak kedvezményt az OTP-s ügyfelek:
  • Aranykor Wellness és Termálfürdő (Ballószög) – 5%-os kedvezmény, ami 2018.02.28-ig érvényes
  • Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő – 5%-os kedvezmény, ami 2017. 10.31-ig érvényes
  • Szigetvári Gyógyfürdő, valamint a szigetvári Hotel Kumilla – 5%-os kedvezmény, ami 2017.10.31-ig érvényes
  • Hajdúnánási Gyógyfürdő – 5%-os kedvezmény, ami 2018.02.28-ig érvényes

Aki a Tiszaújvárosi Termálfürdőt keresné fel, az jó ha tudja, hogy szeptember 25-től október 1-ig karbantartás miatt zárva tartanak.