• A jövő héten több fürdőben is karbantartási szünetet tartanak, de van ahol áramszünet miatt nem tudnak kinyitni egy napig.

  • Sajnos egy előre nem tervezett üzemszünetről is be kell számolnunk.

Több fürdő is a jövő hétre időzítette a szükséges karbantartási munkálatokat. Ez néhány helyen az egész fürdőt, néhol pedig csak egyes részeket, vagy medencéket érint.

Egy váratlan meghibásodás is történt. A pusztaszentlászlói Aqua Barbara Termálfürdő és a hozzá kapcsolódó kemping csőtörés miatt ma (április 2.) nem nyitott ki. A hiba kijavítása várhatóan néhány napot vesz igénybe. A pontos nyitási dátummal kapcsolatban érdemes figyelni a fürdő honlapját. (Frissítés: április 6-án nyit újra a fürdő!)

Karbantartás lesz a Gödi Termálfürdőben április 4. és 8. között, azaz hétfőtől péntekig. Április 9-től, szombattól látogatható majd ismét a termálstrand. Április 4. és 7. között zárva lesz a kedvező árairól ismert Barcsi Gyógyfürdő. A karbantartási munkák végeztével pénteken nyitnak ki újra.

A héten kezdődött a Tiszaújvárosi Gyógyfürdő tavaszi karbantartása, a munkák még másfél hétig, április 14-ig tartanak. Egyetlen napot érintő üzemszünet lesz a Berekfürdői Gyógyfürdőben. Április 8-án (pénteken) áramszünet miatt egész nap zárva tart a fürdő.

Csak részleges, tehát nem a teljes létesítményt érintő karbantartás zajlik éppen az Egri Termálfürdőben. A hét elején kezdődött munkálatok a IV-es számú termálmedencét érintik, amit majd április 4-től használható újra. Viszont ettől nem lett szűkebb a medencekínálat, ugyanis a zárvatartás idejére megnyitották 1/A medencét. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben április 4. és 6. között zárva lesz a hullámmedence, a fürdő többi része zavartalanul üzemel.

A szegedi Napfényfürdő-Aquapolis főépületét érintő munkák zajlanak majd a jövő héten, április 4-től kezdődően. Ebben az időszakban az élményfürdő, a wellness medencék, valamint a csúszdapark nem vehető igénybe. Az újranyitás várható időpontja: április 8., 14 óra. A Forrás Spa, illetve SZUE úszó- és tanmedencéi ebben az időszakban is használhatók.

A miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő karbantartása (egészen pontosan a garanciális hibák javítása) február elsején kezdődött. Ez még jelenleg is tart, a nyitás dátuma nem ismert. Viszont azt fontos tudni, hogy a strandi rész (régi nevén Miskolctapolcai Strandfürdő) ebben az időszakban is üzemel, itt wellness-fitnesz részleg, szaunavilág működik.