• Rövid kényszerű üzemszünetet követően április 6-tól ismét látogatható a pusztaszentlászlói Aqua Barbara Termálfürdő.

  • Egy csőtörés miatt kellett néhány napra bezárni a fürdőt és a hozzá tartozó kempinget.

Még múlt szombaton a fürdős karbantartási szüneteket összegyűjtő cikkünkben írtuk, hogy egy nem tervezett zárásra is sor került. A Zala megyében – Zalaegerszegtől körülbelül 25 kilométerre – található Pusztaszentlászlón működő Aqua Barbara Termálfürdőben ugyanis csőtörés történt, emiatt szombaton már nem tudtak kinyitni. Ez nem pusztán a fürdőt, hanem a hozzá kapcsolódó kempinget is érintette.

A hibát szerencsére gyorsan elhárították, így a takarítást követően újra megnyithatják a termálfürdőt és a kempinget is. Erre április 6-án, azaz szerdán kerül sor. Nyugdíjasoknak a nyitás napján kifejezetten érdemes lesz ellátogatniuk Pusztaszentlászlóra, ugyanis ezen a napon érvényes a március elején indított Nyugdíjas Szerda nevű akciójuk. Ennek keretében szerdánként a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek számára mindössze 1500 forintba kerül a napi belépő.

Egyébként alapvetően kedvező áron látogatható a fürdő az ilyen akciókon kívül is. Május 31-ig a nyugdíjas és ifjúsági napijegy 1900 forintba, a teljes árú belépő pedig 2500 forintba kerül, de délutáni jegyeket, családi belépőt és csoportos kedvezményt is kínálnak.

A 10 és 18 óra között nyitva tartó fürdőben a fedett és szabadtéri termálmedencéken felül gőzfürdő, infraszauna és finn szauna is a vendégek rendelkezésére áll, valamint természetesen az étkezési lehetőség is biztosított. A fürdőbe egy webkamera révén is benézhet!

Aqua Barbara Termálfürdő

A fürdős programokról itt, a fürdős akciókról pedig itt talál további információkat.