• Két lépésben kezdődik az idei szezon a Jászszentandrás Termálfürdő és Kempingben.

  • Húsvétkor három napig nyitva lesznek, de még a hó végén elindul a rendes strandidényük is.

Jász-Nagykun-Szolnok megye termálfürdős kínálata nagyon erős, széles a választék. Az elmúlt évben ebben az erős versenyben a megye hatodik legnépszerűbb termálfürdős településének bizonyult Jászszentandrás.

A Budapesttől nagyjából 100 kilométerre, az Alföld északi részén található községben az 1960-as évek óta működik termálfürdő, amihez egy kemping, valamint vendégházak is kapcsolódnak. A szabadtéri medencés termálstrand szezonálisan üzemel, de ez nem pusztán a nyári hónapokra korlátozódik, igyekeznek korán kezdeni a szezont és kitolni, amíg lehet.

Nos, nemrég közölték, hogy mikor indul náluk a 2022-es idén. A jó hír az, hogy már a húsvéti hétvégére megnyitnak, azaz április 16-17-18-án is nyitva lesz a fürdő. A 36-38 Celsius-fokos termálmedence, a szauna és a jacuzzi medence áll majd a húsvétkor érkező fürdővendégek rendelkezésére.

Azonban az „igazi” nyitásra sem kell már sokat várni. A tervek szerint április 29-én, pénteken kezdődik majd a normál nyitvatartás, azaz akár a május elsejei hétvégére is érdemes látogatást tervezni a Jászszentandráson található termálfürdőbe.

A termálstrand honlapját ide kattintva találják. Itt pedig további fürdős híreket, információkat olvashatnak.

Jászszentandrás Termálstrand