• Február elseje óta tartott zárva a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő.

  • Az újranyitásra belépőjegyes akcióval, húsvéti programokkal, sztárfellépővel és éjszakai fürdőzéssel készülnek.

Tavaly nyáron adták át Miskolctapolcán a több mint 10 milliárd forintos beruházás révén megvalósult Ellipsum Élményfürdőt. Idén február elsején kezdődött egy hosszabb karbantartási szünet a fürdőben, ugyanis kijavították a garanciális felülvizsgálatok során felmerült hibákat. A leállás egyébként nem érintette az Ellipsumhoz tartozó strandfürdőt (régi nevén a Miskolctapolcai Strandfürdőt), ahol ebben az időszakban is üzemelt a fitnesz és a wellness részleg.

Szerencsére már nem kell sokat várni az élményfürdő nyitására, erre április 15-én kerül sor, azaz húsvéti fürdőzést már érdemes tervezni az Ellipsumba. A nyitásra programokkal és a belépőjegyekre vonatkozó kedvezménnyel is készülnek.

Április 15-én minden gyermek és diák napi fürdőbelépője mellé két VR szemüveges csúszást adnak ajándékba. Ezen felül a nyitás napjára csúszdaversennyel, sakkversennyel, bábszínházzal, szaunaprogramokkal is készülnek és sztárvendégként fellép Péter-Szabó Szilvia. Április 16-án éjszakai fürdőzést tartanak, 16. és 18. között pedig húsvéti gyermekprogramokkal várják a legfiatalabb fürdővendégeket.

Miskolctapolca Ellipsum fürdő

A húsvéti hosszú hétvégén, azaz április 15. és 18. között a Miskolcon és vonzáskörzetében élők számára 30 százalékos árengedményt nyújtanak a napi belépők árából. A jogosultságukat a lakcímkártyájukkal tudják igazolni, ezért a kártyát semmiképpen ne felejtsék otthon.

A 30 százalékos kedvezményt a Miskolcon élőkön felül a következő települések lakói vehetik igénybe: Alsózsolca, Emőd, Felsőzsolca, Nyékládháza, Onga, Sajóbábony, Szirmabesenyő, Arnót, Berzék, Bőcs, Bükkaranyos, Bükkszentkereszt, Gesztely, Harsány, Hernádkak, Hernádnémeti, Kisgyőr, Kistokaj, Kondó, Köröm, Mályi, Ónod, Parasznya, Radostyán, Répáshuta, Sajóecseg, Sajóhídvég, Sajókápolna, Sajókeresztúr, Sajólád, Sajólászlófalva, Sajópálfala, Sajópetri, Sajósenye, Sajóvámos, Sóstófalva, Újcsanálos, Varbó.