• Július 22-én Július 23-án ünnepli a megnyitásának 20. évfordulóját a Marcali Városi Gyógyfürdő.

  • Ebből az alkalomból kedvező jegyárral és programokkal várják a fürdőzőket.

A Balaton délnyugati részétől mindössze 14 kilométerre található Marcali. A település fürdője minősített gyógyvízzel rendelkezik és az elmúlt esztendőben a gyógyfürdő címet is megszerezték.

A Balatonhoz közeli fürdőben szabadtéren gyógymedence, termálmedence, sportmedence, tanmedence, gyermekpancsoló jelenti a választékot. A fedett részen pedig úszómedence, tanmedence, gyógyvizes medence, jacuzzi és szaunavilág biztosít kikapcsolódási lehetőséget.

A termálfürdőt 2003 nyarán adták át. Az MTI korabeli híre szerint a marcaliak több mint 25 évet vártak a városi strand és termálfürdő megnyitására. „Az önkormányzat a beruházáshoz a Széchenyi-terv pályázatán 362 millió forintot nyert el, emellett a 170 millió forint saját erőt 240 millió forint hitel felvételével egészítették ki. A megyei területfejlesztési tanács 40 millió forinttal támogatta a létesítményt, amely fél év alatt készült el” – írták 2003-ban.

A marcali fürdő 20. születésnapját július 22-én, azaz most szombaton ünneplik. Július 23., vasárnap az új időpont! Ahogy a tegnapi programajánlónkban is írtuk, ebből az alkalomból mindössze 1100 forintért váltható napi fürdőbelépő. Napközben a jó hangulatról DJ Collie gondoskodik. 17 órakor ünnepi köszöntőt mond Dr. Sütő László, Marcali polgármestere. A vendégeket szülinapi tortával, valamint 18 és 20 óra között habpartyval is várják. A fürdő ezen a napon is 10 és 20 óra között lesz nyitva.

Marcali Gyógyfürdő egyik gyógymedencéje