• Nyár közepén hirdetett a belépőárakra vonatkozó kedvezményt két termálfürdő.

  • Az egyik még másfél hétig, a másik határozatlan ideig tart.

Július 19-től, mától akciós jegyárakat kínál a Csongrád-Csanád megyei Csongrád város fürdője. Ráadásul úgy, hogy mostanában nem is változtak a jegyáraik, legutóbb tavaly volt náluk áremelés és eddig is a környék egyik (ha nem a) legjobb ár-érték arányú termálfürdőjének számítottak.

A Csongrádi Gyógyfürdőben így most a felnőtt belépő 2200 forint helyett 1800 forintba. A kedvezményes jegy pedig 1800 forint helyett 1300 forintba kerül. Kedvezményes jegyet a nyugdíjasok, illetve a diákok válthatnak egészen 25 éves korig. Ezzel párhuzamosan megtoldották a nyitvatartási idejüket: minden nap 21 óráig tartanak nyitva. A hosszabbított nyitvatartás és az akciós jegyár visszavonásig érvényes.

A Csongrádi Gyógyfürdő mostani jegyárai még akkor is nagyon kedvezőnek számítanának, ha egy 2 medencés kis strandról lenne szó. Azonban náluk kimondottan jó és színvonalas a kínálat. A fedett részben tanmedence, wellness gyógymedence, gyógyászati gyógymedence, hideg vizes merülőmedence található. A szabadtéren úszómedence, élménymedence, pancsolómedence várja a fürdőzőket.

A gyógyfürdő minősített gyógyvize idegrendszeri és mozgásszervi megbetegedések, reumatikus és nőgyógyászati problémák, kopásos ízületi megbetegedések kezelésére és megelőzésére alkalmas.

strandmedencék a Csongrádi Gyógyfürdőben

Még a fentinél is nagyobb kedvezményt biztosító akciót hirdetett a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő, de ez náluk meghatározott ideig tart. A „Retro Hetek” kedvezmény keretében két héten át minden fürdőjegy 2000 forintba kerül. Az akció július 17-én, azaz most hétfőn indult, tehát még ezen és a jövő héten érvényes. Amúgy náluk – normál áron – egy felnőtt napijegy 3500 forintba, a diák és nyugdíjas belépő 3100 forintba kerül.