• Ma rendezik meg országszerte a Strandok Éjszakáját.

  • Egy strandfürdő lemondta a mai napra tervezett programokat.

A budapesti Pünkösdfürdői Strandon nem tartják meg a Strandok Éjszakája keretén belül mára tervezett programokat. Ez nem is annyira klasszikus éjszakai fürdőzés lett volna, mert csak este 8-ig tolták ki a zárást. Egész napos programokkal készültek mára, mondjuk egész jó lett volna a kínálat. A jó hír az, hogy egy későbbi időpontban pótolni fogják a rendezvényt.

Most így szombat reggel más fürdő nem tett hasonló bejelentést. Ide kattintva a részt vevő fürdők honlapjához találnak linkeket is, azért indulás előtt érdemes ránézni a kiszemelt hely weboldalára. Mondjuk ahol van fedett részleg, ott szinte biztos nem fújják le a rendezvényt és egyelőre a többi szabadtéri fürdő sem tett ilyen bejelentést. Amennyiben ebben változás lesz, azt itt is jelezzük.

Mindenesetre amennyiben az időjárás engedi, akkor érdemes részt venni valamelyik rendezvényen, mert egész jó programokkal készültek a fürdők. Az Eumet előrejelzése azért nem túl riogató mára: “az ország legnagyobb részén napos és meleg idő lesz. Délelőtt keleten és északon fordulhatnak elő helyenként zivatarok. Keleten, délkeleten, délen tovább fokozódik a hőség, miközben északnyugaton már lejjebb hűl a levegő, és ott már délelőtt kissé élénk északnyugati szél fúj. Délután már keleten is megélénkül az északnyugatira forduló szél, és hűlni kezd a levegő. Helyenként délután is várható zivatar, melyek itt-ott hevesek is lehetnek.”

Pünkösdfürdői strandfürdő