• Az egyik fővárosi fürdőben a kültéri medence karbantartása miatt felár nélkül használható a szaunavilág.

  • Martfűn pedig a négynapos karbantartás idején 20 százalékos árengedményt biztosítanak a jegyárakból.

Sok fürdőben még ezekben a napokban is zajlanak a szezon előtti kisebb felújítási, karbantartási munkák. Ezek közé tartozik a Martfű Termál Spa és a Pesterzsébeti Gyógyfürdő is.

Felújítási munkák miatt április 24. és 27. között, azaz hétfőtől csütörtökig a Martfű Termál Spa egyes szolgáltatásai nem, vagy csak részlegesen lesznek elérhetők. A „szem-alakú” medence teljesen lezárásra kerül felújítás, élményelem-bővítés és napozósziget kialakítása miatt. A „sakkos” medence a környezetében zajló munkálatok mellett is üzemel. A beltéri gyógymedencék burkolata és vízvető rácsa is megújul. A finn szauna padozatcsere miatt nem használható. Viszont a bio- és infraszauna zavartalanul igénybe vehető.

Április 28-tól, péntektől minden medence és szauna teljeskörűen igénybe vehető lesz Martfűn. Viszont a fentiek miatt április 24. és 27. között 20 százalékos kedvezményt biztosítanak a fürdő és wellness jegyárakból.

A Pesterzsébeti Gyógyfürdőben szintén április 24. és 27. között lesz egy medencét érintő karbantartás. Ebben az időszakban a kinti – „sakkos” – ülőmedence nem használható, várhatóan majd pénteken nyitják újra. A karbantartás ideje alatt a fürdő szaunavilága az alap belépőkkel is látogatható. A szaunavilág felára amúgy 800 forint lenne.

Sakkos kinti medence a pesterzsébeti termálfürdőben

Itt további fürdős karbantartásokról olvashat.