• Az elmúlt hetekben karbantartási, felújítási munkákat végeztek a Liget Gyógyfürdőben.

  • Mától azonban már újra várja vendégeit a gyomaendrődi fürdő, ahol egy kedvező gyógyászati csomagajánlat is elérhető.

Január elején karbantartási szünet kezdődött a gyomaendrődi Liget Gyógyfürdőben. Ennek során a gyógyászat női és férfi öltözőiben kicserélték az öltözőszekrényeket, elvégezték két gyógymedence és a lábmosók felújítását, átvizsgálták a fürdő gépészeti berendezéseit. Ezen felül festettek, csempéztek, fugáztak, kicserélték és javították az elhasználódott, elromlott berendezéseket, eszközöket, így például a tangentor kádakat, masszázságyakat, csaptelepeket.

Február 13-tól, azaz mától viszont már újra várják a fürdővendégeket. Egyelőre még minden szolgáltatás nem lesz elérhető. Első körben a gyógyfürdő részleget és a szaunát nyitják meg. Ezt követi április elsejétől a tanuszoda, a lazító medence (lenti kép) és a beltéri gyermekpancsoló. Április 28-tól lesz elérhető a szabadtéri gyógymedence, a többi medencét pedig a strandszezon kezdetétől, azaz május 27-től üzemelik be.

A Liget Gyógyfürdő alapvetően kedvező jegyárakat kínál. Jelenleg egy felnőtt napi belépő 2900 forintba, nyugdíjasoknak, diákoknak 2300 forintba kerül. A helyi lakosok számára ugyanezt a két jegytípust 2100 és 1600 forintért biztosítják.

Már hétfőn elérhető lesz egy nagyon jó fürdőgyógyászati csomagajánlat, amit egészen május 5-ig vehetnek igénybe. A támogatott fürdőgyógyászati kezelések esetén egy kezelés mindössze 200 forintba kerül, tehát napi négy kezelés ára mindössze 800 forint. Ehhez vállalni kell, hogy mind a 60 darab kezelést igénybe veszik. A gyógyfürdőben egyébként gyógyvizes medencefürdő, orvosi gyógymasszázs, tangentor, szénsavas kádfürdő, víz alatti csoportos gyógytorna és iszappakolás áll a gyógyulni vágyók rendelkezésére.

Ide kattintva további információkat is olvashat a fürdő tavalyi szezonjáról, az idei terveikről, valamint egy új bérlettípusról.

Élménymedence a gyomaendrődi Liget Fürdőben

Múlt pénteken a Csongrádi Gyógyfürdő és a Tiszaörsi Termálfürdő is újra megnyitott, erről itt írtunk.