• Két éve az egyik fürdő vendégei között egy Opel Mokkát sorsoltak ki.

  • Idén két hasonló fürdős nyereményjáték is fut, Dacia Dustert és Suzuki Celeriót nyerhetnek a fürdőzők.

Nagyon sikeresnek bizonyult a Gyulai Várfürdő 2015-ben kezdődött és 2016 őszén zárult nyereményjátéka, aminek a fődíja egy Opel Mokka volt. Ehhez legalább két darab belépőt kellett váltani az AquaPalota élményfürdőbe, majd egy nyereményszelvényt kitölteni. A fürdő akkori közlése szerint 67 ezren vettek részt a játékban, az autót végül egy budapesti hölgy vihette haza.

Újabban nagyon rákaptak a termálfürdők erre a vevőcsalogató megoldásra, mert rövid időn belül két helyen is hasonló akciót hirdettek.

A komáromi Brigetio Gyógyfürdő nyereményjátéka tavaly decemberben kezdődött és idén április 30-án zárul. A gyulai játékhoz hasonlóan Komáromban is legalább két belépőjegyet kell váltani, majd egy nyereményszelvényt kitölteni. A szerencsés játékos egy 2,6 millió forint értékű Suzuki Celerióval lehet gazdagabb, az autót majd májusban sorsolják ki. Fontos kitétel, hogy a Kisalföld Kuponfüzetben lévő kuponnal, a Bors, Bors Extra és Blikk lapokban lévő hirdetések felmutatásával vásárolt belépők, valamint a partnerkedvezményes jegyek nem vesznek részt a játékban.

Az Orosházára látogatók is nyerhetnek egy autót, a gyopárosfürdői játék február 5-én kezdődött és egészen december 9-ig tart.

Ennél a fürdőnél nem kell két jegyet vásárolni, minden – 18 év feletti – vendég játszhat. A belépés után a kihelyezett tableten kell válaszolni egy kérdésre, majd kitölteni az adatlapot.

Gyopárosfürdő termálfürdőGyopárosfürdőn heti és havi nyereményeket is kisorsolnak. A heti nyeremény egy páros fürdőbelépő, havonta pedig egy-egy kétszemélyes wellness-utazás nyerhető. December 10-én fog kiderülni, hogy ki nyerte a fődíjat, ami egy új Dacia Duster, 1,6-os benzines változat és Prestige – tehát a legmagasabb – felszereltségű, azaz egy közel négymillió forintos autót lehet nyerni.