• Tízezer ingyenes fürdőbelépőt osztanak szét a Nyíregyházán élő nyugdíjasok között.

  • Eddig a jegyeknek közel a fele fogyott el.

Egy korábban elnyert állami támogatásnak köszönhetően egészségmegőrzési programot hirdettek a nyíregyházi nyugdíjasok számára. Ennek keretében összesen 10 ezer darab fürdőbelépőt osztanak szét a jelentkezők között. A belépők a sóstógyógyfürdői Aquarius Élmény- és Parkfürdőben használhatók fel.

A lehetőség május vége óta él, az első nap szinte megrohamozták a jelentkezők a fürdőt, akkor összesen 600-an jelentkeztek. Azóta további 3600-an regisztráltak, így már összességében 4200-an csaptak le a lehetőségre. Miután nem muszáj egyből felhasználni az ingyenes fürdőbelépőt, ezért sokan spájzolnak, a 4200-ból eddig 1900-an használták ki a fürdőzési lehetőséget.

Az ajándék jegy igénybevételéhez személyi igazolvány, lakcímkártya és nyugdíjas igazolvány is szükséges. Fontos tudni, hogy a jegy névre szól, azaz csak az használhatja, aki igényelte. Szintén megkötés, hogy kizárólag hétköznap használható fel a belépő, de ez végül is érthető.

Az akció addig érvényes, amíg el nem fogy a 10 ezer ingyenes belépő, vagy legkésőbb november 30-ig. Érdemes azt is tudni, hogy minden egyes hónapban – amíg még van elég belépő – újabb ingyen jegyet igényelhetnek azok, akik regisztráltak.

Minderről a Nyíregyházi Televízió tudósítását is megtekintheti: