• A margitszigeti Palatinus fürdő strandterületén működő Lumina Park a tegnapi napon már a 100 ezredik látogatóját köszöntötte.

  • A Lumina Park még február végéig tart nyitva.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. és lengyel partnere, a Lumina sp. z o. o. által közösen létrehozott mesebeli világ pár hét alatt Budapest egyik kedvelt turisztikai attrakciójává vált. A főváros új látványossága a gyermekek és a családok mellett a fiatalok körében is trendi találkozóhely és téli programlehetőség lett.

Október vége óta tart nyitva a különleges fény- és hangjátékkal működő Lumina Park, december 21-én pedig már a 100 ezredik vendégünket köszönthették. A 100 ezredik látogatót ajándékkal is meglepték: egy 100 alkalmas, egy éven át érvényes csoportos belépőt kapott a Palatinus fürdőbe. Az online jegyértékesítést végző Interticket Kft. pedig egy 100 ezer forint értékű online utalványt ajánlott fel, amely a jegy.hu portál kulturális és sportrendezvényeire használható fel.

A Lumina Park a karácsonyi időszakban is látogatható, majd még egészen 2023 február végéig várja az érdeklődőket. Minden nap sötétedéstől 21 óráig tart nyitva. Belépők a Lumina Park weboldalán keresztül online és a helyszínen vásárolhatók.

Lumina park a Palatinus fürdőben

Karácsonyi fürdős programtippjeinket itt olvashatja!