• Még év végéig várni kell a Csongrádi Termálfürdő átadására.

  • Mutatunk fotókat az építkezésről és látványterveket a leendő fürdőről.

Javában zajlik a Csongrádi Termálfürdő átalakítása. A már kissé retró hangulatú fürdőben tavaly év végén kezdődtek el a munkálatok. Ennek keretében a bejárat és a központi rész is teljesen megújul. Új gyógymedence, valamint egy gyógy- és élménymedence épül, bővül a gyógyászati és wellness szolgáltatások köre. Mindezeken felül játszóházat is kialakítanak, megnövelik az öltözői kapacitást, valamint fedett lesz a tanmedence.

A mozgáskorlátozottaknak jó hír, hogy a megújult termálfürdő teljesen akadálymentesítetté válik. Az elfolyó termálvíz hőenergiáját pedig felhasználják a fedett részleg téli fűtéséhez, így gazdaságosabb lesz a fürdő üzemeltetése.

A gyógyvíz pedig adott, hiszen pont egy éve végezetek vizsgálatokat, amelyek ismét igazolták az itt található víz gyógyhatását.

A fürdő ilyen volt a felújítás előtt:

Csongrádi TermálfürdőA legfrissebb közzétett fotók szerint azért messze nincs kész a fürdő, de még van bőven idejük, ugyanis év végére ígérték a munkálatok befejezését.

A megépült fürdő pedig ilyen lesz a látványtervek szerint:

Csongrádi TermálfürdőCsongrádi TermálfürdőCsongrádi TermálfürdőHallotta, hogy 800 millió forintos fejlesztés várható a Gellért Fürdőben? Ha nem, akkor ide kattintva elolvashatja az erről szóló cikkünket.