• A folyamatban lévő fürdőfejlesztés miatt idén nyáron két medence áll a Csornai Termálfürdő vendégeinek rendelkezésére.

  • Ennek kompenzálásaként a belépők árát is csökkentették.

Több mint egymilliárd forintos állami támogatásnak köszönhetően valósulhat meg a Győr-Moson-Sopron megyében található Csornai Termálfürdő felújítása. Ennek során megújulnak a medencék, de új fogadóépületet és büfét is építenek. Mindezeken felül a vendégek számára kevésbé látványos, de fontos beruházások is megvalósulnak, így felújítják a termálkutat, a gépészetet és a csővezetéket is.

A munkálatok érintik a Csornai Termálfürdő idei szezonját. Bár a fürdőt meg tudják nyitni, de csak korlátozott formában. Ez azt jelenti, hogy az öt medencéből kettőt használhatnak a vendégek: az úszómedencét és a nagy ülőmedencét. Cserébe a jegyárak olcsóbbak lesznek a tavalyinál.

Ez a belépők ára terén konkrétan azt jelenti, hogy egy felnőtt napijegy 1200 forintba kerül, diákoknak 800 forint, nyugdíjasoknak szintén 800 forintba kerül a belépőjegy. A 3-6 év közöttieknek gyermek belépő váltható 500 forintért, a 3 év alattiak számára pedig ingyenes a belépés. A termálfürdőt várhatóan most szombaton, azaz június 4-én fogják megnyitni.

Csornai Termálfürdő

Jó hír, hogy végre megvalósul a Csornai Termálfürdő felújítása, hiszen ez már nagyon ráfért az 1973 óta működő termálstrandra. Különösen annak fényében, hogy nagyon jók a fürdő adottságai, csak egyet említve: itt található az ország egyik legmagasabb ásványianyag-tartalmú termálvize. Sőt, ez a víz a 70-es évek vége óta gyógyvíz minősítéssel is rendelkezik.