• A két ünnep között ismét megnyitja kapuit a Tisza Szálló termálfürdő részlege.

  • Január elejétől kezdődően pedig a hét hat napján tart majd nyitva a fürdőrészleg.

A Szol24 híroldal még december elején írt arról, hogy hamarosan rendeződhet a szolnoki Tisza Szálló termálkútjának a helyzete. Mint írták, a hotel kicserélte az elromlott szivattyút, ami megteremti a fürdőrészleg újranyitásának a lehetőségét – egyelőre a gyógyászati kezelések nélkül.

A Szol24 friss híre szerint pedig még idén sor kerül az újranyitásra. Egészen pontosan december 27-én, reggel 8 órakor nyitja meg újra a kapuit a Tisza Szálló fürdője. December 27. és 30. között 8 és 18 óra között lesz nyitva a fürdő. 2024. január 3-tól kezdődően pedig keddtől vasárnapig látogatható majd a fürdőrészleg, 8 és 18 óra, illetve vasárnaponként 8 és 16 óra között.

A hotel a fürdőbelépők árait egyelőre még nem közölte, de a honlapjukon azt írják, hogy nyitási kedvezménnyel várják majd a fürdővendégeket. Frissítés: időközben kiderültek a jegyárak, ezekről ide kattintva olvashat.

A szálloda fürdőjében 34 és 37 Celsius-fokos termálmedence, valamint egy hideg vizes merülőmedence jelenti a választékot. Alkáli-hidrogénkarbonátos, jódos, metabórsavat és metakovasavat is tartalmazó víz várja a fürdőzőket, illetve a szállóvendégeket, hiszen a hotel szobáiban eddig is elérhető volt ez a termálvíz.

termálmedence a szolnoki Tisza Szállóban

Pénteken újranyitott egy népszerű gyógyfürdő Hajdú-Biharban. Erről itt olvashat bővebben.