• Péntektől újra várja a vendégeket a balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő.

  • Az év végi ünnepi időszakban minden egyes nap nyitva tart a fürdő, valamint a Szauna Falu is.

Az elmúlt hónapokban már többször emlegettük, hogy számos technikai meghibásodással küszködött a balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő. Teljes üzemeben utoljára október végén voltak nyitva, de egy újabb meghibásodás miatt hamar be kellett zárni a fürdőt.

Hegedüs Péter, Balmazújváros polgármestere másfél hete már beszámolt arról, hogy a termálkutakkal adódott némi gond, de úgy tűnik, sikerült megoldani a problémát, bár akkor még pontos nyitási dátumot nem tudott mondani. Azonban ma kiderült, hogy december 22-én, azaz most pénteken teljeskörűen újranyit a Kamilla Gyógyfürdő.

Az év hátralevő részében minden egyes nap nyitva lesz a fürdő. Alapesetben 9 és 20 óra között üzemelnek, ez alól december 24. (9 és 16 óra között), december 31. (9 és 17 óra között) és január elseje (14 és 20 óra között) jelent majd kivételt. A medencéket mindig fél órával a zárás előtt kell elhagyni. Nyitva lesz a színvonalas Szauna Falu is, ahol a hét minden napján szaunaszeánszokkal is várják majd a forróság kedvelőit.

A Kamilla Gyógyfürdő a jó ár-érték arányú termálfürdők közé tartozik. A felnőtt napijegy 3320 forintba, gyerekeknek, diákoknak, nyugdíjasoknak 2340 forintba kerül. A szaunával kombinált napijegy ára felnőtteknek 5200 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 4550 forint. A helyi lakosoknak mindegyik jegytípusból kedvezményt is biztosítanak.

Kamilla Gyógyfürdő beltéri medence, belépő ár

A termálfürdők karácsonyi nyitvatartásáról itt olvashat.