• Eggyel több medencében élvezhetik a vendégek a kitűnő cserkeszőlői gyógyvíz hatását az ünnepi időszakban.

  • Már a végéhez közeledik a fürdő nyereményjátéka, aminek révén egy Toyotát lehet nyerni.

Az év végi időszakban is érdemes felkeresni a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központot. Várhatóan idén is sokan tesznek így, amire a fürdő is készül és hamarosan beüzemelnek plusz egy kültéri medencét.

Ez konkrétan az 5-ös számú szabadtéri gyógymedencét jelenti. A medence december 23-tól, azaz most szombattól kezdődően január elsejéig, hétfőig áll majd a fürdővendégek rendelkezésére. A kínált szolgáltatások fényében továbbra is kedvezőek a cserkeszőlői jegyárak. Jelenleg egy felnőtt napijegy 3590 forintba, ugyanez nyugdíjasoknak és diákoknak 2890 forintba kerül.

A cserkeszőlői fürdő az év végi ünnepi időszakban is minden egyes nap nyitva lesz. December 24-én 8 órától 14 óráig, majd december 25. és 30. között 8 órától 20 óráig tartanak nyitva. Szilveszter napján 8 és 18 óra között, január elsején 10 és 20 óra között látogatható a termálfürdő.

Plusz egy érv lehet a cserkeszőlői fürdőlátogatás mellett az a nyereményjáték, ami szeptember 15-én kezdődött és jövő vasárnap, december 31-én zárul. Egy szerencsés fürdővendég egy vadonatúj Toyota Aygo X típusú autóval lehet gazdagabb.

Azok a 18 év felettiek vehetnek részt a nyereményjátékban, akik ebben az időszakban teljes árú fürdőbelépőt vásárolnak, vagy a fürdő szálláshelyein díjat fizetnek. A belépő megvásárlásakor kapott nyugta sorszámával, vagy a szálláson kiállított számla sorszámával lehet pályázni ezen az online felületen itt olvassák el a kitöltési tájékoztatót is). A nyugtát és a számlát is meg kell őrizni, hiszen az eredeti példányt majd be kell mutatnia a nyertesnek. Az autót 2024. január 15-én fogják kisorsolni.

Cserkeszőlő gyógymedence