• A Budapest Gyógyfürdői Zrt. által üzemeltetett fővárosi strandok tovább tartanak nyitva vasárnap.

  • Aki meccset is nézne, annak pedig a Széchenyi Gyógyfürdőt érdemes választania.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által kiadott közlemény szerint a nagy melegre való tekintettel a holnapi napon, azaz június 20-án vasárnap, a társaság által üzemeltetett valamennyi strandfürdő egy órával meghosszabbítja nyitva tartását. Ez azt jelenti, hogy a Palatinus, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Római, és a Csillaghegyi strandfürdők is este 8 óráig várják a hűsölni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.

A fürdőüzemeltető társaság minden vendégnek azt javasolja, hogy már otthon, kényelmesen vásárolja meg online belépőjét, hogy a nagy melegben már ne kelljen sorba állnia a pénztáraknál. Már csak azért is érdemes az online jegyvásárlást választani, mert ebben az esetben a belépők árából 10 százalékos kedvezményt biztosít a Budapest Gyógyfürdői Zrt. Az említett fürdők közül vasárnap reggel 8 órakor nyit a Csillaghegyi, a Paskál, a Pesterzsébeti fürdő, reggel 9-kor nyit a Palatinus, valamint a Római strand.

Aki nem szeretne lemaradni a labdarúgó Európa-bajnokság meccseiről, de az esti fürdőzést sem hagyná ki, annak érdemes felkeresnie a Széchenyi Gyógyfürdőt, ahol a kültéri medence melletti kivetítőn is figyelemmel kísérhetők a mérkőzések. A fürdő minden egyes nap az utolsó meccs végén zár. A 18 órakor kezdődő mérkőzés esetében a fürdő várhatóan 20 órakor zár, a 21 órakor kezdődő mérkőzés után várhatóan 23:30-kor.

Palatinus Strandfürdő