• A meleg idő miatt több fürdőüzemeltető is bejelentette a nyitvatartási idejének a meghosszabbítását.

  • Tovább tartanak nyitva egyes budapesti és miskolci fürdők is.

Gyorsan változnak a dolgok, nemrég még a hűvös, esős időjárás miatti gyenge májusi forgalomra panaszkodtak a strandok, most viszont már nyár elején beköszöntött a kánikula… Emiatt mától a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által működtetett fürdők közül a Palatinus, a Paskál, a Dagály, a Csillaghegyi és a Római strandok, a megszokottnál tovább, este 9 óráig tartanak nyitva.

Az említett strandfürdők közül a Palatinus reggel 8 órakor nyit (és holnap pont szülinapi programokat tartanak), a Paskál és a Dagály reggel 6 órától, a Csillaghegyi uszodája reggel 6-tól, wellness részlege reggel 8-tól, a Római Strandfürdő pedig reggel 9 órától várja a vendégeket, a belépőáraikat itt találja.

A hőségriasztás miatt tovább tartanak nyitva a miskolci fürdők is. Egyelőre mától vasárnapig a Miskolctapolca Barlangfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő és a Selyemréti Strandfürdő 20 óra helyett 21 óráig lesz nyitva.

A Miskolctapolcán található két fürdő reggel 9-kor nyitja meg kapuit. A Selyemréti Strandfürdő úszómedencéje már 4:30-tól használható, 9 órától pedig a fürdő összes medencéje a vendégek rendelkezésére áll.