• Karbantartás miatt az egyik négy napra, a másik két napra, a harmadik nem tudni meddig zár be.

  • Két fürdőben a medencék egy részét érintő felújítás kezdődik, illetve kezdődött.

Szeptember még ritkák a fürdőkben a karbantartási leállások, az ősszel inkább november táján van ennek a „szezonja”. Már csak ezért is érdemes tudni, hogy a jövő héten több fürdőben is karbantartási szünet lesz.

Kezdjük azzal, ahol a legrövidebb a leállás: Orosháza-Gyopárosfürdőn szeptember 15-és 16-án, azaz kedden és szerdán lesz üzemszünet karbantartási munkálatok miatt. A fürdő szeptember 17-től, azaz csütörtöktől fogadja újra a vendégeket.

Szintén karbantartás miatti leállás lesz Lakiteleken, a Gyarmati Dezső Tanuszoda és Termálfürdőben. Az üzemszünet szeptember 14-től szeptember 17-ig, hétfőtől csütörtökig tart. A fürdő pénteken, 10 órától kezdődően látogatható újra.

A Csepeli Termálfürdőben üzemszünet kezdődik a jövő héten. Ez a karbantartási, téli átállási, valamint az úszómedence sátorállítási munkálatai miatt szükséges. Azt nem közölték, hogy meddig lesz zárva a termálstrand. Ugyanakkor tavaly ősszel ez a munka nagyjából egy hónapot vett igénybe és október közepén nyitották ki újra a fürdőt. Nagyjából most is ezzel érdemes számolni.

Csepeli termálfürdőMás fürdőkben egyes medencéket érintő munkálatok kezdődtek, illetve kezdődnek. A sárospataki Végardó fürdőben szeptember 8-án kezdődött el az úszó- és tanmedence karbantartása. Ugyanakkor ezzel hamar végeznek, már csak a jövő héten lesz zárva a két érintett medence.

A gödi termálfürdőben szeptember 15-én veszi kezdetét a nagymedence felújítása. A munka várhatóan november 30-ig tart, ebben az időszakban a medence nem használható.