• Hatalmas szabadtéri medenceválaszték várja a nyári főszezon idején a hajdúszoboszlói Hungarospába érkező vendégeket.

  • Mutatunk egy remek videót a strandfürdőről, érdemes megnézni.

Tóth László rendszeresen készít jobbnál jobb felvételeket a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumról. Itt a tavalyi szezonnyitást bemutató videóját nézhetik meg, itt pedig a 2021-es felvételeit a frissen megnyitott Prémium Zónáról.

A legújabb (lejjebb görgetve megtekinthető) videóját pedig a nyári főszezonban készítette a Hungarospa hatalmas, 30 hektáros strandján. A felvételek révén bejárhatjuk a strandot a bejárattól kezdve a tradicionális részen át a mediterrán tengerpartig. Csak a külön díjért látogatható Aquapark és Prémium Zóna nem szerepel a mostani videón, de igazából ezek a felvételek is megmutatják, hogy az előbbiek nélkül is óriási medenceválaszték várja a strandolókat.

Sajnos a strandszezon napjai lassan meg vannak számlálva. Aki még idén ellátogatna a Hungarospa strandfürdőjébe, annak ugyan még szeptember utolsó napjáig van erre ideje, de érdemes tudni, hogy nemsokára már szűkülni fog a választék. Az Aquapark és a Prémium Zóna ugyanis már csak szeptember 3-ig üzemel. Ahogy tavasszal a strand többi medencéjét fokozatosan üzemelték be, úgy szeptember folyamán fordított lesz a sorrend, egyre kevesebb medence fog a vendégek rendelkezésére állni. Igaz, akkor már olyan sok vendég sem lesz, mint nyáron.