• Még nincs nyitva a Hungarospa strandi részének összes medencéje, de már nem kell sokat várni a főszezoni kínálat elindulására sem.

  • Mutatunk egy május elsején készített videót a frissen megnyitott strandfürdőről.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum hatalmas, 30 hektár területű strandi résszel rendelkezik. Idén visszatérhettek a járványidőszak előtti gyakorlathoz és április utolsó napján megnyitották a szabadtéri fürdőrészt.

Jelenleg az úgynevezett tradicionális strandrész medencéi üzemelnek, ami nyolc medencét foglal magában. Már ez is egész jó kínálatot jelent, de hamarosan nyitják a többi medencét is. Május 29-én, gyermeknap alkalmából, amennyiben az időjárás engedi, akkor nyitva lesz az összes gyermekmedence.

Június 4-én, a pünkösdi hétvégén nyitják meg az aquaparkot, valamint a strandon az Omega medencét, az úszómedencét és a strandmedencét. A tavaly nagy sikert aratott Prémium Zóna nyitását június 11-én tervezik. A következő fontos dátum pedig június 18. lesz, amikortól majd a strandfürdő összes medencéje a vendégek rendelkezésére áll, azaz még a népszerű mediterrán tengerpart medence is.

Tóth László rendszeresen készít felvételeket a Hungarospáról. Itt egy kevésbé vidám drónvideója a lezárások idejéről, itt pedig a tavalyi nyitása után látható a Prémium Zóna.

Nem hagyta ki az idei strandnyitást sem, a május elsején készített videóját lent láthatják. A felvételek alapján egész szép forgalma volt a strandfürdőnek már a nyitó hétvégén is.