• Az idei nyári szezon elején jelentősen bővül a mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa szabadtéri része.

  • Még idén átadnak egy új wellness részleget, de a terveik között szerepel egy új gyógymedence kialakítása is.

Az elmúlt években is történtek már beruházások a mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa fürdőben. A Mosonmagyaróvár Tv beszámolója szerint a következő időszakra további fejlesztésekkel, újdonságokkal készül a termálfürdő.

Rongits Attila fürdővezető a helyi televíziónak elmondta, hogy több mint egy hektáros területet sikerült megvásárolniuk, amivel bővítik a szabadtéri fürdőrészt. Az új zöldterületen egy nyári büfét is kialakítanak. A füvesítést követően már a szezon elején, várhatóan júniusban birtokba vehetik a vendégek az új részt. Ennek révén egyébként a szomszédos Aquasol Resort felől is kényelmesebbé válik a termálfürdő megközelítése.

Ezzel nem érnek véget az idei fejlesztéseik, a szezon végére tervezik az új wellness részleg átadását. A pihenőtér alsó szintjén alakítanak ki egy új wellness világot, ahol három nagy szauna, valamint egy gőzfürdő is a vendégek rendelkezésére fog állni. A beruházást azt tette szükségessé, hogy az eddigi szaunavilágot már kinőtte a mosonmagyaróvári fürdő.

A terveik között szerepel egy újabb gyógymedence építése is. A megnövekedett vendégforgalom miatt ugyanis bizonyos időszakokban már szűkös a fürdő gyógymedencés kínálata. Az ezt követő időszakra is vannak további fejlesztési ötleteik: a régi, ponyvával fedett medence helyén egy több medencés, csúszdás új fürdőegységet hoznának létre.

Érdemes megnézni a helyi televízió tudósítását is: