• Több vendéget fogadott nyár végéig a Hungarospa fürdőkomplexum, mint az elmúlt év hasonló időszakában.

  • A Prémium Zóna első szezonjának vendégforgalma is felülmúlta a várakozásokat.

Kircsi Lajos, Hungarospa Zrt. vezérigazgatója egy rövid szezonértékelést adott a Hajdúszoboszlói Televíziónak. A szakember elmondta, hogy egész jó nyári forgalmat értek el, ugyanis augusztus 31-ig bezárólag több mint egymillió fürdő- és gyógyszolgáltatást értékesítettek.

Ezen belül a fürdőszolgáltatások száma meghaladta a 800 ezret, ami nagyjából tízszázalékos bővülést jelent a tavalyi évhez képest. Ez annak fényében különösen nagy szó, hogy 2020 első nyolc hónapjában 2,5 hónapot voltak zárva, az idei évben viszont kiesett az első négy hónap. Ráadásul az újranyitás első két hónapjában csak védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket fogadhattak.

A Hungarospa idei nagy újdonsága volt a strandfürdőn belül átadott Prémium Zóna. Az új élményrészleg támogatási szerződésében 31 ezres vendégforgalmat vállaltak, ehhez képest az első szezonban 55 ezer vendégek váltott belépőt a fürdőrészlegbe. A Prémium Zónában naponta legfeljebb ezer fürdőzőt fogadtak és az augusztus 20-i hétvégéig ezt többnyire teljes egészében, vagy a teljes kapacitáshoz közel ki is használták. Azaz összességében túlteljesítette a várakozásokat a Prémium Zóna.

Készítettek egy felmérést is az egzotikus medencecsoportok népszerűségéről. Ebből kiderült, hogy a vendégeknek leginkább az Amazonas medence fölé épített jacuzzik tetszettek, de szintén sokan kedvelték a vízeséses medencét.

A hagyományoknak megfelelően idén is szeptember 30-ig lesz nyitva a tradicionális strandrész (a Prémium Zóna már szeptember 12-én bezárt). Természetesen a fürdő négyévszakos kínálata – a gyógyfürdő, az Aqua-Palace élményfürdő és az uszoda – ezt követően is a vendégek rendelkezésére áll.

Érdemes megnézni a helyi televízió tudósítását, amiben fürdővendégek véleményét is megkérdezték:

A hajdúszoboszlói fürdőbelépők áráról itt olvashat.