• A Hungarospa strandi területén júniusban adták át a Prémium Zónát.

  • Az exkluzív wellness fürdő idén ezen a hétvégén látogatható utoljára.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum egy nagy újdonsággal készült a 2021-es évre. Ugyanis idén a szezonális strandfürdő kínálata egy exkluzív szabadtéri fürdőrészleggel bővült. A Prémium Zónának nevezett egységen belül különböző tematikák szerint kialakított medencék várják a látogatókat.

A Plitvice medencében sziklás vízesés, pezsgőágyak, masszázselemek biztosítják a kikapcsolódást. A hullámzó Tahiti medence vízi bárjában akár trópusi koktélokat is kóstolhatnak a vendégek. Az Amazonas medence emeletes pezsgőmedencés tölcséreiben különleges panoráma tárul a vendégek elé, a jacuzzimedencék alatt pedig sodrófolyó is helyet kapott. A legkisebbek számára pedig gyermekmedencét is kialakítottak.

Az első vendégek már június második felében kipróbálhatták a Prémium Zónát, ami a strandbelépőn felül váltandó kiegészítő jeggyel látogatható. Ennek az ára 3500 forint, 3 éves kor alatt pedig 100 forint.

Azonban ahogy a strand többi része, úgy a Prémium Zóna is szezonálisan tart nyitva, így közeleg a zárás időpontja. 2021-ben utoljára szeptember 12-én, azaz most vasárnap várják a fürdőzőket, 10 és 18 óra között. Aki még nem tette, annak érdemes kipróbálni a fürdőt, hiszen erre legközelebb majd csak 2022-ben lesz lehetőség.

A Hungarospa szabadtéri részlegén belül az aquapark már bezárt, viszont a strandfürdő még egészen szeptember 30-ig üzemel.

Itt megnézhetik Tóth László videóját a Prémium Zónáról: