• Különleges hangulatú élménymedencékkel, kényelmi wellness szolgáltatásokkal nyitja meg kapuit a Prémium Zóna.

  • A hajdúszoboszlói Hungarospa újdonságának próbaüzeme már a hétvégén kezdetét veszi.

  • A próbaüzem ideje alatt kedvezményes árú kiegészítő jeggyel látogatható a vadonatúj fürdőegység.

Idén nyáron egy újdonság is várja majd a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumba érkező vendégeket. A szezonálisan működő strandfürdő kínálata ugyanis egy exkluzív szabadtéri wellness fürdővel, az úgynevezett Prémium Zónával bővül.

Ahogy a fürdő honlapján olvasható, különféle jellegű medencék várják itt a fürdőzőket. A Plitvice medencében sziklás vízesés, pezsgőágyak, masszázselemek segítik az ellazulást. A hullámzó vizű Tahiti medence vízi bárjában akár trópusi koktélokat is kóstolhatnak a fürdőzők. Az Amazonas medence emeletes jacuzzi tölcséreiben különleges panoráma tárul a vendégek elé, a pezsgőmedencék alatt pedig sodrófolyó is helyet kapott. A legkisebbeket pedig egy gyermekmedencével várják.

A fentieken túl a Prémium Zónában önkiszolgáló étterem is helyet kapott, a vendégek pihenését pedig párnás napágyak, napernyők, pihenő jurták szolgálják. Már nem kell sokat várni, hogy az első fürdőzők kipróbálhassák a Prémium Zónát, ugyanis június 19-én, szombaton elkezdődik a próbaüzem.

Az új fürdőegységbe a strandfürdői belépőn felül egy kiegészítő jegyet kell majd váltani. Érdemes az elsők között kipróbálni az újdonságot, mert a próbaüzem ideje alatt kedvezőbb áron válthatók kiegészítő belépők a Prémium Zónába: hétköznap ennek az ára 2000 forint, szombaton és vasárnap 2600 forint. Az új fürdőegység hétköznapokon 10 és 16 óra között, hétvégén 10 és 18 óra között látogatható.

Prémium Zóna Hungarospa újdonság

A próbaüzemet követően egy egész napos kiegészítő belépő 3500 forintba fog kerülni, 3 éves kor alatt pedig 100 forintos regisztrációs kiegészítő jegy váltható.