• Közép-Európa első luxus resortjában, a zalacsányi Zala Springs Golf Resortban már megnyílt a wellness részleg.

  • A kültéri melegvizes termálmedence és a szabadtéri jakuzzi egész évben gőzölgő termálvízzel várja a vendégeket.

A Balaton közelében található Zala Springs Golf Resortban tavaly novemberben adták át a wellness részleget, amit azonban a korlátozások miatt végül csak idén tavasszal vehettek birtokba a vendégek. Az itt található, úgynevezett lebegő wellness tervezése során sokat foglalkoztak a víz fizikai tulajdonságaival, odafigyeltek arra is, hogy a víz fizikai tényezői, így a hőmérséklete, nyomása, áramlása, felhajtó ereje miként hat majd a fürdőzők szervezetére. A lebegő wellness egyaránt kiváló lehetőséget biztosít majd az aktív és passzív pihenést kedvelőknek.

A kültéri melegvizes termálmedence és a szabadtéri jakuzzi egész évben gőzölgő termálvízzel várja a felfrissülni vágyókat. A vizes élményeket fokozza a beltéri medence, amelyben több különböző élményelem és fényterápia csábít kényeztetésre. A bioszauna és a klasszikus gőzkabin mellett nagy létszámú szaunaszeánszokra is alkalmas autentikus finn szauna áll rendelkezésre.

A Health Barban a hangsúlyt az egészséges étkezésre fektettek, illetve fiatalító, sejtmegújító, rejuvenációs shakeket és smoothiekat kínálnak. Mindezt fokozza az egyedi és trendkövető kézműves ginek és tonikok választéka, akár alkoholmentes kivitelben is.

Zalacsány lebegő wellnesss

A Zala Springs Golf Resort területén található a térség egyik legszínvonalasabb golfpályája is, amelyet a világhírű tervező, Robert Trent Jones Jr. álmodott meg. A 160 hektáros területen fekvő, 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos bajnoki pályát 2015 szeptemberében nyitották meg a játékosok előtt, és békeidőben évente több mint tízezer golfozó játszik rajta. Arra biztatják a golf után érdeklődőket, hogy teljesen kezdőként is bátran próbálják ki ezt a különleges sportot, hiszen már néhány hétvége alatt komoly sikerélményeket lehet elérni, a játék közben pedig csodálatos környezetben lehet aktívan kikapcsolódni.

Zala Springs pihenőtér

A Zala Springs Golf Resortban ráadásul a fejlesztések sem álltak le, hamarosan hat új nagy, családi apartmant adnak majd át a komplexumban, ezáltal már összesen 40 szobával áll a vendégek rendelkezésére.