• Nemsokára újra látogatható lesz Baranya megye egyik kedvelt gyógyfürdője.

  • A minősített gyógyvízzel rendelkező fürdő szombattól újra várja a vendégeket.

Június 24., azaz múlt szombat óta zárva tart a Szigetvári Gyógyfürdő. Azonban szerencsére már nem kell sokat várni a fürdő újranyitására. Erre július elsején, most szombaton 9 órakor kerül majd sor.

A fürdő továbbra is egész kedvező jegyárak ellenében látogatható. A felnőtt napijegy 3200 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 2600 forintba, gyerekeknek 1900 forintba kerül. Akik a szaunát, jacuzzit, infrakabint, sószobát is igénybe vennék, azoknak ezért a három jegytípusért 3950, 3000 és 2450 forintot kell fizetni.

Szigetváron nátrium-kloridos, hidrogénkarbonátos, magas fluoridtartalmú termálvíz tör a felszínre, amelynek gyógyhatását 1997-ben hivatalosan is igazolták. A szigetvári gyógyvíz kedvezően hat a mozgásszervi és ízületi betegségekre. A magas fluoridtartalmának köszönhetően pedig az időskori csontritkulásnál is érdemes alkalmazni. Mindezeken túl egyes nőgyógyászati és bőrgyógyászati problémák esetén is kedvező hatása lehet, továbbá gyorsíthatja a műtéteket, csonttöréseket követő felépülést.

A gyógyfürdő a mostani nyári szezonban a hét minden egyes napján 9 és 20 óra között tart nyitva.

úszómedence a szigetvári fürdőben, belépő