• A mentőszolgálat szóvivője Cserkeszőlőn töltött egy hétvégét a családjával.

  • Többféle szolgáltatást is kipróbáltak és természetesen a medencéket sem hagyták ki.

A hosszú kényszerű szünet után újból megnyitott Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ idei első vendége Győri Pál és családja volt. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője egy hétvégét töltött a Jász-Nagykun-Szolnok megyei üdülőhelyen. Győrfi Pál kipróbálta a krioszaunát, más néven hidegszaunát, vagy jégszaunát, ami az úgynevezett hidegterápiás eljárások közé tartozik. A szóvivő ezután egy tangentoros masszázson is részt vett, ami – talán így ismerősebb – víz alatti vízsugármasszázst jelent. Gyakorlatilag a hagyományos masszázshoz hasonló a hatása, de alaposabb, viszont egyszerre kíméletesebb masszázsfajtának számít.

Győri Pál felesége masszázson vett részt, de kipróbálta a galvánkezelést is. Ezen felül szaunáztak és a sószobát is felkeresték. Mindezeken túl a gyógyvizes medencéket és a gyermekmedencét sem hagyták ki. “Cserkeszőlőt mindenkinek szeretettel és szívből ajánlom” – foglalta össze tapasztalatait a szóvivő. A Győrfi család cserkeszőlői látogatásáról készült videót ide kattintva nézhetik meg.

Cserkeszőlőn gyorsan tudtak reagálni az újranyitási lehetőségre, mint a település polgármesterétől megtudtuk ez annak köszönhető, hogy időben elvégezték a karbantartási és előkészületi munkákat. A termálfürdő május 3. óta várja a vendégeket és ezzel párhuzamosan már a gyógyászati kezeléseik is elérhetők.

A fürdő egyébként mindig is alapvetően jó ár-érték arányúnak számított. Ebben az újranyitás sem hozott változást, hiszen a 2020-as belépőárak nem változtak. A felnőtt belépőjegy ára 2400 forint, nyugdíjasoknak és diákoknak pedig 1900 forint a napijegy.

Cserkeszőlő Győrfi PálKíváncsiságból megnéztük néhány olyan szolgáltatás árát, amit Győrfiék igénybe vettek. A krioszauna egy alkalomra 3500 forint, de váltható 5 és 11 alkalmas bérlet, aminek révén jóval kisebb az alkalmankénti költség. A sószobában jelenleg egy óra 490 forint, de itt is váltható bérlet. Egy 15 perces masszázs teljes ára 2400 forint, a tangentoros kezelésé pedig 1200 forint. Utóbbi kettőnél azért elkerülhető a teljes ár kifizetése: amennyiben valamilyen egészségügyi probléma miatt indokolt, akkor a gyógymasszázs és a tangentor akár az egészségbiztosító támogatásával is elérhető.