• Most szombaton több fürdőt újranyitnak és a következő hetekre vonatkozóan is bővült a nyitási dátumukat publikáló termálfürdők listája.

  • Néhol akcióval is készülnek az újbóli nyitásra.

Az elmúlt napokban további fürdők jelentették be, hogy hamarosan nyitnak. Most már tényleg csak néhány fürdő nyitásával kapcsolatban nincs konkrét dátum. Május 8-tól több fürdő is újra látogatható lesz. A Leányfalu Termálfürdő május 8-i nyitásáról már korábban írtunk, a frissebb bejelentések között található a buzsáki Csiszta Fürdő, ami szintén most szombaton nyit. Az áraik változatlanok, viszont a kemping egyelőre még nem nyit ki.

Szintén május 8-án nyit a hajdúböszörményi Bocskai Gyógyfürdő fedett részlege. Ebből az alkalomból akciós jegy- és bérletárakkal várják a vendégeket. Ezek közé tartozik, hogy a 10 alkalmas felnőtt bérlet 17.520 forintba, a 10 alkalmas diák/nyugdíjas bérlet pedig 15.120 forintba kerül. A délelőtti nyugdíjas akciójuk keretében hétköznap 1290 forintba, városkártyával 1190 forintba kerül a belépő. A délelőtti akció június 30-ig tart.

Május 8-án, szombaton nyit újra a Szarvasi Gyógyfürdő. A szegedi Anna Fürdő termál részlegének az újbóli megnyitására sem kell már sokat várni, mert május 10-től várják a fürdőzőket. Hétfőtől péntekig a következő medencék lesznek elérhetők: úszómedence, gyógyvizes ülőmedence, két élménymedence, továbbá a finn szauna és a napozóudvar is a vendégek rendelkezésére áll.

A Szigetvári Gyógyfürdő nyitási dátumát is már beharangozták: május 18. Változatlan árakkal készülnek a nyitásra és majd a beltéri medencék, továbbá a kültéri gitár- és virág medence közül választhatnak a fürdőzők.

Illetve szégyenszemre eddig nem említettük meg, de május elseje óta már nyitva van a vásárosnaményi Szilva Termál- és Wellnessfürdő is. Ide kattintva minden fontos információt megtudhatnak a fürdőről.

Szigetvári TermálfürdőTovábbra is igaz, – és alsó hangon augusztusig így lesz – hogy 18 év felett a fürdők védettségi igazolvánnyal látogathatók. 18 év alattiak, felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül látogathatják a fürdőket. A védettségi igazolványhoz való hozzájutási lehetőségekről itt írtunk. A szomszédos országok közül a horvát, szerb és szlovén védettségi igazolvány is belépési lehetőséget biztosít a fürdőkbe. (Ezen felül a bahreini és a montenegrói is, de az valószínűleg nem sok turistát érint).