Az Erzsébet-program keretében a nyugdíjasok egy részére számára kínált fürdőbelépő-akció hamar véget ért. Nem volt véletlen az akció iránti jelentős érdeklődés, ugyanis rendkívül kedvező áron kínált fürdőlátogatási lehetőséget.

Azoknak, akik lemaradtak az Erzsébet-program akciójáról, vagy eleve nem is feleltek meg a pályázati kiírásnak, összegyűjtöttünk néhány kedvezményes fürdőlátogatási lehetőséget.

 

Tippek olcsóbb fürdőbelépőre:

1. Várjunk és bizakodjunk. Nagy Anna az Erzsébet-program szóvivője az MTI-nek tegnap azt nyilatkozta, hogy amennyiben marad rá pénz, akkor esetleg újra megnyitják a nyugdíjasok számára a jelentkezési lehetőséget.

2. Debrecenben még tart az Erzsébet-program. A fürdőbelépő-akció lezárásának napján nyitott a debreceni önkormányzat egy irodát kifejezetten azért, hogy segítsenek a nyugdíjasoknak a pályázatok benyújtásában. A kissé rosszul időzített irodanyitás jelentette kínos helyzetet úgy oldották fel, hogy saját szakállukra január 31-ig meghosszabbították a pályázatot. Ehhez debreceni állandó lakhellyel kell rendelkezni, személyesen kell pályázni az említett irodában, az így elnyert 10 alkalmas fürdőbelépő pedig kizárólag a helyi Aquaticum Termálfürdőben használható fel. Az egyéb paraméterek – így a 2500 forintos önrész – változatlan.

3. Zsigmondy Klubkártya. Idén is folytatódik a Budapest Gyógyfürdői- és Hévizei Zrt. akciója, aminek keretében a két legdrágább fővárosi fürdőbe, a Gellértbe és a Széchenyibe vásárolhatók olcsóbban jegyek. Ennek keretében 5000 forint éves díjért féláron válthatók az említett két gyógyfürdőbe 3 órás belépőjegyek. A klubkártyával kapcsolatos tudnivalókat itt találja.

4. Adjon vért Szentesen. Immár 8 éve tart a szentesi önkormányzat akciója, aminek a lényege az, hogy a helyi kórházban vér adóknak ingyen belépőket adnak a Szentesi Strandfürdőbe. Nem is keveset, 2014-re 6000 ingyenjeggyel kalkulálnak.

5. Nyugdíjas kedd Sárváron. A tavaly indított akciót idén is folytatják a Sárvári Termálfürdőben. Január 7-től kezdődően minden keddi napon a nyugdíjasok 800 forintért válthatnak belépőt. Ehhez a nyugdíjas igazolványuk bemutatása szükséges.

6. Mezőkövesden is kedvezményes a kedd. Népszerű ez a nap, mert a mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdőben is olcsóbbak ekkor a belépők. Keddenként 20 százalékos kedvezményt biztosítanak a felnőtt, a kedvezményes és a délutáni belépők árából. Az akció január 6-án kezdődött és február 28-ig tart.

7. Bükfürdői leárazás. Január utolsó napjáig, hétfőtől csütörtökig 20 százalékos kedvezménnyel kínálják a kombi fürdőbelépőket. Ezen felül – egész évben – a gyógyfürdőben legalább 10 db OEP-támogatású gyógykezelést igénybe vevő vendégek féláron vásárolhatnak jegyet az élményfürdőbe.

8. Harkány féláron. A 62 év feletti vendégeknek az egész napos és a délutános gyógyfürdő belépő árából 50 %-os kedvezményt adnak minden kedden és szerdán. A féláras ajánlat január 7-től április 26-ig tart.

9. Hévízi Tófürdő jegy ingyen. Akik hévízi üdülést terveznek, azoknak ez plusz egy érvet jelenthet a Hotel Aquamarin mellett. Erről ide kattintva olvashatnak.

Virtális Hévíz