• Az OEP-támogatott komplex kezelés keretében Harkányban 990 forintba kerül az egész napos gyógyfürdő belépő, amit egy teljes körű balneoterápiás kezeléssorozat is kiegészít.

  • Az akció január utolsó napjáig érvényes, az év végi ünnepi időszak kivételével.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által finanszírozott úgynevezett komplex kezelésekre hirdetett akciót a Harkányi Gyógyfürdő. Egy nap négyféle szolgáltatás vehető igénybe, s ez akár 15 alkalommal ismételhető. Az akció keretében mindez csak napi 990 forintba kerül.

A komplex kezelés igénybevételéhez fel kell keresni a gyógyfürdő reumatológus szakorvosát, amihez Harkányban nincs szükség háziorvosi beutalóra. A gyógyfürdő reumatológiai szakrendelése hétfőtől péntekig 9 órától 15 óráig tart. A négyféle kezelés egyike mindenképpen a medencefürdő, magyarán egy egész napos belépő a gyógyfürdőbe. A második kezelés száraz gyógytorna, vagy valamelyik elektroterápiás kezelés lehet (galván kezelés, iontoforézis, TENS, diadinamic, szelektív ingeráram kezelés, mágneses kezelés, ultrahangos kezelés).

Ezen felül még két balneoterápiás kezelésen lehet részt venni a reumatológus ajánlása alapján, ezek a következők lehetnek: iszapkezelés, gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, szénsavas kádfürdő. (A szénsavas kádfürdő kedvező hatásairól nemrég írtunk).

A komplex kezelésre vonatkozó akció november elsejétől egészen jövő év január 31-ig tart, a december 18. és január 3. közötti időszak kivételével.

Harkányi Gyógyfürdő télenNovemberben két másik akció is elérhető a gyógyfürdőben. A “Harkány lelke” csomagot azoknak érdemes igénybe venni, akik legalább 6 napot eltöltenek az üdülőhelyen. A csomag ugyanis 6 darab egész napos belépőjegyet, 6 gyógymasszázst, 6 iszapkezelést és 6 Bemer terápiát foglal magában, az ára pedig 27 ezer forint.

Szintén novemberi akció, hogy minden kedden, szerdán és csütörtökön 50 százalékos kedvezménnyel kínálják a 30 perces talpmasszázst, a migrénmasszázst, valamint csomagban a 6 alkalmas gépi – teljes és részleges – hullámmasszázst.