• Jelenleg országszerte több termálfürdő is különböző árengedményekkel várja a vendégeket.

  • Bizonyos napokra vonatkozó, illetve gyerekeknek, hölgyeknek, vagy éppen a nyugdíjasoknak szóló kedvezmények is akadnak közöttük.

Berekfürdő: múlt héten elkezdődött a női zuhanyzó felújítása a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőben. Amíg a munkák véget nem érnek – körülbelül egy hónapig – a hölgyek számára 600 forint kedvezményt biztosítanak a belépőjegyek árából. Így a teljes árú napijegy számukra 2500 forintba, a diák és nyugdíjas jegy 2000 forintba kerül.

Hajdúnánás: most csütörtökön is érvényes lesz a Hajdúnánási Gyógyfürdő „nyugdíjas csütörtök” kedvezménye. Ezen a napon a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 2500 forintért vásárolhatnak belépőjegyet.

Kisújszállás: „szuper szerda” néven indított akciót a Kumánia Gyógyfürdő. Ez azt jelenti, hogy szerdán a fürdőbelépők egységesen 1650 forintba kerülnek. Az akció januárban és februárban érvényes.

Miskolctapolca: napi kedvezményeket kínál az Ellipsum Élményfürdő. Hétfőn a „last minute” belépőjegyek egy órával korábban, már 15 órától megvásárolhatók. Keddenként a nyugdíjas+gyermek/diák jegyet vásároló vendégek 10 százalékos árengedményt kapnak. Szerdánként pedig a hölgyek számára adnak 10 százalékos kedvezményt a jegyek árából.

Nyírbátor: január 22-től egészen február 29-ig érvényes a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő új akciója. Ebben az időszakban a nyugdíjasok számára 50 százalékkal olcsóbban kínálják a belépőket. Ezen felül hétköznapokon a wellness kiegészítő jegyeket is 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Pápa: év eleje óta újra elérhető a Várkertfürdő nyugdíjasoknak szóló kedvezménye. Hétfőnként és csütörtökönként a nyugdíjas vendégek 50 százalékos árengedménnyel válthatnak fürdőbelépőt. Az akció május 31-ig érvényes, a hétfőre és csütörtökre eső ünnepnapok kivételével.

Sárvár: keddi napokon a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő jelentős kedvezményt kínál a nyugdíjasoknak a fürdőbelépők árából. Ez azt jelenti, hogy az ONYFI igazolvánnyal 1900 forintért vásárolható napi belépőjegyet. Ezen felül a pedagógus igazolvánnyal rendelkezőknek a hét minden napján 10 százalékos kedvezményt biztosítanak.

Sárvár szabadtéri termálmedence

Szentes: a Szentesi Üdülőközpont meghosszabbította az utószezoni kedvezményét. Ennek keretében a gyermek- és diák belépők továbbra is féláron vásárolhatók meg. Az akció március 14-ig érvényes.

Tiszakécske: kétféle napi kedvezményt is kínál a Barack Gyógy- és Élményfürdő. A „kedvező hétköznapok” akció keretében hétköznap a délutáni belépők árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. Ez a felnőtt, nyugdíjas és a gyermek belépőkre is vonatkozik. A „termál napok” kedvezmény pedig hétfőn és szerdán érvényes, ezeken a napokon a napi fürdőbelépő egységesen 2800 forintba kerül.