• Felújítják a Berekfürdői Gyógyfürdő női zuhanyzóját.

  • A várhatóan egy hónapig tartó munkák idején a hölgyek kedvezményes áron válthatnak belépőjegyet.

A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő férfi zuhanyzóját tavaly ősszel újították fel. Akkor az ezzel járó kellemetlenségeket azzal kompenzálták, hogy a férfi vendégek olcsóbban válthattak belépőjegyet. Ez szimpatikus megoldás, hiszen messze nem magától értetődő, hogy ilyenkor kedvezményt adjon egy fürdő.

Már tavaly írták, hogy a női zuhanyzó felújítása is sorra kerül. A gyógyfürdő pedig ma közzé is tette, hogy január 15-én, jövő hétfőn veszi kezdetét a női zuhanyzó újjáépítése. A munkálatok várhatóan egy hónapot fognak igénybe venni.

Amíg tartanak a munkák, addig a hölgyek számára a napi belépőjegyek árából 600 forint kedvezményt biztosítanak. Ez konkrétan azt jelenti, hogy egy felnőtt napijegy ára 3100 forint helyett 2500 forintba kerül. A diák és nyugdíjas napijegyért pedig 2600 forint helyett 2000 forintot kell fizetni. Egyébként Berekfürdőn a karszalagos jegyek napi többszöri belépést biztosítanak. A 600 forintos árengedmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Berekfürdőn kitűnő gyógyvíz várja a vendégeket. Az itteni fürdőkúrák mozgásszervi panaszok esetén, ezen belül is a térdízületet, a gerincet és a csípőt érintő meszesedéseknél ajánlhatók. Ezen felül idegfájdalmak kezelésénél is kedvező a hatása, továbbá egyes nőgyógyászati és bőrgyógyászati problémáknál is segíthet, de gyorsítja a sérülések utáni rehabilitációt is. Ivókúraként gyomorpanaszok esetében szokták alkalmazni.

Berekfürdői gyógyvizes medence télen

A Nagykunság termálfürdőiről itt olvashat további érdekességeket.