• Felújítják a Berekfürdői Gyógyfürdő férfi zuhanyzóját.

  • A várhatóan egy hónapig tartó munkák idején kedvezményt biztosítanak a férfi vendégek számára.

Többször írtunk már arról, hogy jelenleg amolyan karbantartási szezon van a hazai fürdőkben. Emiatt egyes fürdők egy időre teljesen bezártak vagy bezárnak, mások nyitva tartanak, de egyes fürdőrészeket, medencéket – általában csak rövidebb ideig – lezárnak.

A Berekfürdői Gyógyfürdő az utóbbiak közé tartozik, s ahogy a weboldalukon olvasható, most a férfi zuhanyzó felújítása kerül sorra. A munkálatok holnap, azaz október 25-én kezdődnek és előreláthatólag egy hónapot vesznek igénybe.

A kellemetlenség kompenzálásaként a gyógyfürdő a férfi vendégek számára árengedményt biztosít a felújítás ideje alatt. Számukra a teljes árú felnőtt belépőjegy 3100 forint helyett 2500 forintba, a nyugdíjas belépő 2600 forint helyett 2000 forintba kerül. A 600 forintos árengedmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Berekfürdői termálfürdő

Berekfürdőre egész évben érdemes ellátogatni, hiszen kitűnő gyógyvíz várja a vendégeket. Az itteni fürdőkúrák mozgásszervi panaszok esetén, ezen belül is a térdízületet, a gerincet és a csípőt érintő meszesedéseknél ajánlhatók. Ezen felül idegfájdalmak kezelésénél is kedvező a hatása, továbbá egyes nőgyógyászati és bőrgyógyászati problémáknál is segíthet, de gyorsítja a sérülések utáni rehabilitációt is. Ivókúraként gyomorpanaszok esetében szokták alkalmazni.