• Idén is a tavalyi jegyárakkal várja vendégeit a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum.

  • Ezen felül több fejlesztést is bejelentettek.

A Hungarospa Zrt. vezérigazgatója tavaly novemberben beszélt arról, hogy 2024-ben is változatlan jegyárakat kínálnak. Ez sokak számára egy plusz érv lehet arra, hogy idén is felkeressék az ország legnagyobb fürdőkomplexumát.

Ezen felül ma több fejlesztést is bejelentettek – ezek többsége egyébként az energiahatékonysággal kapcsolatos beruházás. Így például napelemparkot telepítenek, első ütemben 440 kW, második ütemben 400 kW teljesítménnyel, azzal a céllal, hogy csökkentsék a fürdő villamosenergia költségeit, amivel hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Továbbá a kemping területén található nyári vizesblokkokat és a konyhát is korszerűsítik.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben sor kerül a tető szigetelésére és a tetőtéri bukóablakok cseréjére, aminek szintén fontos szerepe van az energiatakarékos működésben. Az Aqua-Palace homlokzatának festése és felújítása révén friss külsőt kap a fedett élményfürdő.

Az Árpád uszodában a légkezelő villanymotorok cseréjével és vezérlésével csökkentik az uszoda villamosenergia költségeit. Valamint a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben négy helyiség vizesblokkjának felújításával tovább növelik a vendégek kényelmét.

Mint írják: „a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. folyamatosan törekszik a fejlesztésre és a vendégeink igényeinek magas színvonalú kielégítésére. Bízunk benne, hogy ezek a tervezett beruházások hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a fürdőnk továbbra is az egyik legkedveltebb és leginnovatívabb fürdőkomplexum legyen”.

Hungarospa strandfürdő nyáron

Itt egy Balatonhoz közeli gyógyfürdőről olvashat, ahol szintén változatlan jegyárakkal várják a vendégeket.