• Mondunk néhány „last minute” fürdőtippet azoknak, akik kedvező belépőárat kínáló termálfürdőket keresnek.

  • Közös pont, hogy hamarosan mindegyiknél áremelés lesz, ezért nagyon megéri a mostani időszakot kihasználni.

A Berekfürdői Gyógyfürdőben még április 30-ig érvényesek az előszezoni jegyárak, utána áremelés jön. Addig egy felnőtt napijegy 2800 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 2300 forintba kerül. Ráadásul ezek a jegyek napi többszöri belépésre jogosítanak (a hasonló „visszatérős” jegyek máshol felárasak). A zárás előtt 3 órával pedig 1700 forintért is váltható belépőjegy.

Mindezért egész jó medencekínálat vár ránk Berekfürdőn, hiszen a fedett részleg medencéin felül három szabadtéri gyógymedence is használható. A fürdő idei fejlesztési terveiről korábban itt írtunk.

A berettyóújfalui Bihar Termálligetet kora tavasszal megnyitották, de most még csak egyetlen szabadtéri medencéjük működik. Cserébe a belépőjegy ára mindössze 1000 forint. Nyilván, ahogy beüzemelik a többi szabadtéri medencét, úgy véget ér ez a kedvező árú időszak is (ennek a pontos időpontja még nem ismert). A fürdő ügyvezetőjét nemrég kérdeztük a terveikről és a vadonatúj fedett fürdő átadásáról is, ezt itt olvashatja.

termálmedence a Bihar Termálligetben

A szezonálisan üzemelő, kizárólag szabadtéri medencékkel rendelkező Borgátai Termálfürdőben április végéig még a tavalyi jegyárak érvényesek. Azaz egy felnőtt belépő 2000 forintba, a nyugdíjas jegy 1750 forintba, a gyermek belépő pedig 1000 forintba kerül.

A celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdőt mostanában sokat emlegettük. A tanítási szünet idején időlegesen bővült a medencekínálatuk, utána visszaáll a korábbi rend, azaz két meleg vizes medence és két hűvösebb vizű úszómedence áll a vendégek rendelkezésére. Viszont kedvező a jegyár, a napijegy 2400 forint, de van egy 5 órás napijegy is – ami a vendégek többségének elegendő lehet – ennek az ára csak 1650 forint.

Vulkánfürdő gyógyfürdő Celldömölkön

A karcagi Akácliget Gyógyfürdőben még április 30-ig érvényesek a jelenlegi jegyárak. A felnőtt belépő 2000 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 1600 forint. Helyi lakosoknak ugyanez a két jegytípus pedig csak 1500 és 1300 forintba kerül.

További fürdős híreket, érdekességeket olvashat ide kattintva.