• A Dunántúl egyik legjobb ár-érték arányú fürdője most a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő.

  • A tavaszi szünet idején több medence üzemel, de az áraik nem változtak.

Fehér László, Celldömölk polgármestere a Facebook oldalán számolt be arról, hogy a város és a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőhöz kapcsolódó szálloda tulajdonosa megegyezésre jutott, így a húsvéti időszakban közösen állják a termálfürdő költségeit.

Ennek révén az eddigi medencekínálaton felül április 12-ig megnyitják a gyerekvilágot és a fürdő kültéri-beltéri termálmedencéjének a kinti részét. Összességében tehát öt medence és csúszda várja a vendégeket. Ezt követően majd május elsejéig visszaállnak a korábbi működési rendre.

A tanítási szünet idejére pluszban megnyitott medencék mellett 33-35 Celsius-fokos gyógyvizes jakuzzi, 34-36 Celsius-fokos beltéri termálmedence, 29-31 Celsius-fokos tanmedence és 24-27 Celsius-fokos vízzel töltött úszómedence jelenti a kínálatot.

Ami még jó hír, hogy a polgármester posztja szerint az ünnepi időszakra sem emelték meg a jegyárakat. Márpedig ez már eddig is a Dunántúl egyik legjobb ajánlatának számított. Az egész napos belépőjegy 2400 forint, az 5 órás jegy 1650 forintba kerül, a fürdő saját kis szaunavilágába 650 forintba kerül a belépő, a JUFA Hotel nagy szaunájába pedig 2000 forint egy napijegy.

Celldömölki Vulkánfürdő gyermekvilág medence

A Celldömölkön feltörő termálvíz gyógyhatását hivatalosan is igazolták, így gyógyvíznek számít. A víz hatásáról nemrég írtunk, ezt itt olvashatja.