• Korszerűsítési munkálatok lesznek a Júlia Fürdőben, ezért több mint három hónapig zárva tartanak.

  • Hétvégén akciókkal és programokkal nyit a Parkfürdő.

Egy korábban elnyert pályázatnak köszönhetően hamarosan energetikai korszerűsítés kezdődik a nyíregyházi Júlia Fürdőben. A munkálatok ideje alatt a megyeszékhely belvárosában lévő termálfürdő nem üzemel, egészen konkrétan június 11-től lesz zárva és várhatóan szeptember 15-ig ki sem nyitnak. Akiknek megkezdett gyógyászati kezelésük van, azok az Aquarius gyógyászatán folytathatják a kezelést – a Júlia Fürdőben megszokott árakon. Hétfőnként kedvezményes belépési lehetőséget biztosítanak a nyugdíjasok számára a Júlia Fürdőben, s ez a lehetőség a felújítás alatt sem szűnik meg, ugyanis a vendégek a sóstógyógyfürdői Fürdőházban vehetik igénybe ezt az akciót.

Ezen a szombaton, azaz június 2-án megnyitja kapuit a sóstógyógyfürdői Parkfürdő. A nyitó hétvégére akciókkal és programokkal is készülnek, de a jegyáraik alapból is kedvezőek.. Szombaton és vasárnap minden 10 év alatti gyerek ingyen léphet be a fürdőbe (az életkort igazolni kell). A hétvége során zumbával, vízi tornával, életmód-tanácsadással, egészségügyi szűrésekkel várják a vendégeket.

Június közepétől minden vasárnap ingyenes bábszínházi előadás is lesz a fürdőben. A szezonban ismét rendszeresen tartanak éjszakai fürdőzéseket, ezekre szerdánként és péntekenként kerül sor. Az esti programok 21 órától egészen éjjel 2-ig tartanak, belépni pedig majd a Hotel Barbizon felől lehet.

Szintén Nyíregyházához kapcsolódó hír, hogy a helyi nyugdíjasok között 10 ezer, sorszámozott fürdőbelépőt osztanak szét. Ezt az Aquarius élményfürdő kijelölt pénztárában lehet igényelni és beváltani. Erről a lehetőségről minden lényeges információt elolvashat a fürdő honlapján.

Mindezekről itt tekintheti meg a Nyíregyházi Televízió tudósítását: