• A 30 hektár annyi, mintha 43 futballpályát tennénk egymás mellé.

  • Ezen a fürdőhelyen a család minden tagja megtalálja a számítását.

A nyaralás tervezése nem mindig stresszmentes feladat, pláne, ha több generáció utazik együtt. Egészen mást vár a nyári kikapcsolódástól egy kisebb és egy nagyobb gyerek, egy felnőtt és egy idősebb ember. S akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mekkora bizonytalansági tényező az időjárás.

A hazai és a külföldi turisták által is évtizedek óta nagyon kedvelt Hajdúszoboszló olyan üdülési lehetőséget jelent, ahol a fentiek nem jelentenek problémát. A település fő turisztikai attrakciójának számító Hungarospa fürdőkomplexum szabadtéri és fedett részlegekkel egyaránt rendelkezik, így rossz idő esetén és kánikulában egyaránt kitűnő választás lehet.

A tényleg óriási, 30 hektáros strand nem is csak a mérete, hanem az általa nyújtott vizes élmények sokszínűsége miatt különleges. A hatalmas gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve, a mediterrán tengerpartokat idéző strandmedencén át az extrém vízi csúszdákig bezárólag óriási a választék. Az elmúlt években megugrott a fürdőt kisgyerekkel felkeresők aránya, erre válaszul a közelmúltban két vadonatúj gyermekmedencét is átadtak.

Ráadásul idén nyáron is mind Hajdúszoboszló város, mind a fürdő rengeteg programot kínál. Utóbbiban a nyári tanítási szünet szinte mindegyik hétvégéjére jut sztárfellépő, gyerekprogram, zenés animáció, vagy éppen éjfélig tartó éjszakai fürdőzés.

Hajdúszoboszló HungarospaHajdúszoboszlón a szálláskínálatra sem lehet panasz. Az egyszerűbb apartmantól a legszínvonalasabb hotelekig bezárólag széles a paletta. A Hungarospa fürdőhöz közeli, négycsillagos szállodát keresők számára jelenthet ideális választást a Hotel Délibáb****. A 240 szobával és 5 lakosztállyal rendelkező szállodát hat évvel ezelőtt teljeskörűen felújították.

Hotel Délibáb szálloda HajdúszoboszlóA hotelben három, különböző stílusú étterem és egy kávézó áll a vendégek rendelkezésére. Sőt, saját fitneszteremmel, gyógyászati- és wellness részleggel is rendelkeznek, ezen belül osztott gyógyvizes medencéjüket kétféle, eltérő hőfokú hajdúszoboszlói gyógyvízzel töltik fel.

Hotel Délibáb wellness részlegHotel Délibáb gyógyvizes medenceA Hotel Délibáb**** többféle, a nyári időszakra (is) érvényes csomagajánlatot kínál a vendégek részére. Érdemes közvetlenül a hotelnél lefoglalni a szállásunkat, hiszen ebben az esetben kedvezményhez is juthatunk.

Nyárindító ajánlat – 2018. június 1. és 30. közötti tartózkodás esetén, legalább 3 éjszakára foglalható csomag.

Csobbanó csomag – 2018. szeptember 30-ig vehető igénybe, az ünnepi időszak kivételével, 4 éjszakás tartózkodás esetén.

Felüdítő F+ csomag – 2018. szeptember 30-ig érvényes, szintén az ünnepi időszak kivételével és legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén.

Nyár 5+ csomag – júliusban és augusztusban foglalható, minimum 5 éjszakás tartózkodás esetén.

Hotel Délibáb szoba