• Akár 40 százalékos árengedményt is el lehet csípni a fürdők napi akciói között.

  • Több olyan napi kedvezményt is találni, amelyek egész évben érvényesek.

Jó néhány fürdő egész jelentős kedvezményeket kínál a hét bizonyos napjain. Ezek között akadnak időszakosan, állandó jelleggel, illetve csak egyetlen napig érvényes akciók is. A napi kedvezmények egy részét csak a nyugdíjas vendégek vehetik igénybe. Utóbbi esetben ne felejtsék otthon a nyugdíjfolyósítótól kapott igazolásukat, ezt ugyanis kérhetik a pénztárnál.

Budapest – Aquaworld: a fővárosi élményfürdőben hétfőnként a 3 órás belépő egész napra érvényes. Csütörtökönként pedig a diákok számára biztosítanak 30 százalékos kedvezményt a jegyárakból. A hétfői és a csütörtöki akció tanítási szünetek idején nem vehető igénybe.

Csongrád: szenior szerda néven hirdetett akciót a Csongrádi Gyógyfürdő. Szerdánként minden 50 év feletti vendég számára csupán 900 forintba kerül a belépőjegy.

Debrecen: egy napra érvényes, de nagyon jó kedvezményt kínál az Aquaticum mediterrán élményfürdő. Március 21-től 24-ig (hétfőtől csütörtökig) karbantartási szünet lesz az élményfürdőben. Viszont az újranyitás napján (március 25.) 40 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a felnőtt, gyermek, diák és nyugdíjas belépők.

Kisvárda: az Aquacinema fürdő állandó kedvezményt kínál a nyugdíjasok számára csütörtökönként. Ezeken a napokon a nyugdíjas belépő 1800 forint helyett 1500 forintba kerül, a helyi nyugdíjasok számára pedig 1400 forint helyett 1200 forint a jegyár.

Magyarhertelend: hétfőtől csütörtökig napi akciókkal készül a Hertelendi Termálfürdő. Hétfőnként a szaunába és a szaunaszeánszokra is érvényes fürdőbelépő 4900 forint helyett 3700 forintba kerül. Keddenként a napi belépők árából 50 százalékos kedvezményt biztosítanak. Csütörtökönként pedig az egész napra érvényes jegyek árának 50 százaléka levásárolható a fürdő éttermében.

Pápa: visszavonásig érvényes a Várkertfürdő hétfői és csütörtöki nyugdíjas akciója. Az említett két napon a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőt. Hétfőre és csütörtökre eső ünnepnapokon a kedvezmény nem érvényes.

Pusztaszentlászló: az Aqua Barbara Termálfürdő március elején indított egy akciót a nyugdíjasoknak. Ennek keretében szerdánként a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek számára csak 1500 forintba kerül a belépőjegy.

Sárvár: a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő keddi napokon kínál egy kedvezményt a nyugdíjas vendégek számára. Ezeken a napokon az ONYFI igazolvánnyal rendelkezők 1100 forintért válthatnak napi belépőt. A kedvezmény az iskolai szünetek és a keddre eső ünnepi időszakok kivételével egész évben érvényes.

Szeged: havi nyugdíjas kedvezménynek indult, de a nagy sikerre való tekintettel egészen június 30-ig meghosszabbította akcióját a Napfényfürdő-Aquapolis. Hétfőtől csütörtökig a nyugdíjas vendégek 1000 forintért válthatnak belépőt. Az akciós jegy a Forrás Spa használatára nem jogosít.

Szentes: hétfőnként akciós árakat kínál a nyugdíjasok számára a Szentesi Üdülőközpont. Ezeken a napokon a szentesi nyugdíjasoknak 550 forint a fürdőbelépő, a szaunába is érvényes jegy ára pedig 850 forint. Nem helybéli nyugdíjasoknak ugyanez 650, illetve 1100 forintba kerül.

Szentgotthárd: hétfőtől csütörtökig biztosít kedvezményt a nyugdíjas vendégek számára a szentgotthárdi fürdő. Ezeken a napokon a nyugdíjasok 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg a fürdő- és szaunabelépőket.

Székesfehérvár: állandó jelleggel, minden egyes nap más vendégkörnek kíván kedvezményt az Árpád Fürdő. Hétfőnként a nyugdíjasok, keddenként a férfiak, szerdánként a közalkalmazottak, köztisztviselők, csütörtökönként a hölgyek, péntekenként a párok számára akciósak a belépők.

Tiszakécske: a Barack Gyógy- és Élményfürdő Termál Szerda akciójának keretében a hét harmadik napjain 2300 forintba kerül a belépő, s ezen felül a fürdő étterme is jelentős kedvezményt kínál. A szerdai kedvezmény május 25-ig érvényes.

Zalakaros: csütörtökönként jelentős kedvezménnyel várja a nyugdíjas vendégeket a Zalakarosi Fürdő. Az árengedményt a napi felnőtt belépő árából biztosítják. Az akció júliusban, augusztusban, valamint a csütörtökre eső ünnepnapok, tanítási szünetek idején nem érvényes.