• Továbbra is értékarányos szolgáltatást nyújt a hajdúböszörményi Bocskai Gyógyfürdő.

  • Aki spórolna a belépőn, annak érdemes hétköznap felkeresni a fürdőt.

  • Viszont jelenleg nincs olyan medencéjük, amit 14 év alattiak használhatnak.

Decemberben több hazai fürdő is árat emelt és idén már nem először. Nem nagy öröm ez a vendégek számára, de a jelenlegi helyzetben a másik választást a bezárás jelentené. S azt azért érdemes megemlíteni, hogy a borúlátó nyári prognózisokhoz képest szerencsére nem sok fürdőt zártak be az országban.

December 12-én, hétfőtől emel árat a Hajdú-Bihar megyei Hajdúböszörményben működő Bocskai Gyógyfürdő. A hajdúsági gyógyfürdők árai alapvetően nincsenek elszállva, ez igaz erre a termálfürdőre is, így még az emelés után is megfizethető szinten maradtak a belépők.

Továbbra is külön árakat alkalmaznak hétköznap, valamint hétvégén és ünnepnapokon. A felnőtt belépőjegy hétköznap 2700 forint, hétvégén 3600 forint. Diákoknak és nyugdíjasoknak ugyanez 2400 forintba, valamint 3200 forintba kerül az áremelést követően. Hétköznap 17 óra után, a nyitvatartás utolsó 3 órájára olcsóbb belépő is váltható 2300 forintért. A városkártyával rendelkező helyi lakosoknak is kedvezményt biztosítanak.

Szaunakedvelőknek jó hír, hogy a gyógyfürdő szaunarészlegét külön felár nélkül látogathatják. (Hasonló árszinttel dolgozó fürdők a szauna kiegészítő jegyért jellemzően további 800-1200 forintot kérnek). Illetve van egy állandó akciója a fürdőnek: a születésnapjukat ünneplő vendégek ingyen léphetnek be.

Egy dologra azonban érdemes figyelni azoknak, akik családostul (kisgyerekkel) keresnék fel a Bocskai Gyógyfürdőt. Jelenleg csak gyógyvizes medencék üzemelnek a fürdőben, ezeket 14 év alattiak nem használhatják, így a kisgyerekek most nem léphetnek be a létesítménybe. Tehát nem véletlenül nincs most az árlistájukon családi belépő. Ennek nyilván sokan nem örülnek, de azért olyanok is vannak, akiket a fürdőkben zavar a gyerekzsivaj, számukra ez most akár vonzó is lehet.

Bocskai Gyógyfürdő Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény polgármestere egyébként nemrég beszélt arról, hogy milyen fejlesztéseket terveznek a fürdőben, erről itt olvashat.