• Will Smith és Ang Lee a Budapesten forgatott legújabb filmjük apropóján szerepelt Amerika legnézettebb reggeli tévéműsorában.

  • A színész és a rendező a Széchenyi fürdőben nyilatkozott a csatornának.

Hosszú anyagot készített a Good Morning America (GMA) 5 milliós nézettségű reggeli show műsor Will Smith-szel és a most bemutatásra került film, a Gemini Man rendezőjével, Ang Lee-vel. Ehhez a helyszínt Budapest egyik legszebb fürdője biztosította.

A forgatást több hetes előkészítő munka előzte meg. A GMA stábja nem véletlenül választotta a Európa egyik legismertebb fürdőjét, a Széchenyi Gyógyfürdőt a riporthoz, hiszen az nemcsak a forgatások egyik helyszíne volt, hanem egy közkedvelt látnivaló a Budapestre érkező turisták körében is.

A riportban megkóstolták a fürdő gyógyvizét, miközben Budapestre koccintottak. Az amerikai riporter meg is kérdezte Will Smith-től, hogy fiatalabbnak érzi-e már magát a víztől – utalva a filmre, amelyben a színész egyszerre játssza egy fiatalabb énjét és a mostanit.

A gyógyvízkóstolás után mindhárman kaptak egy hátmasszázst a gyógyfürdő teraszán, miközben a film rendezője elmesélte az élményeit és gondolatait a film kapcsán.

Will Smith a múlt héten a Gemini Man című film premierjére utazott vissza Budapestre, és a film bemutatásán kívül egy hatalmas koncerttel egybekötve megünnepelte 51. születésnapját is a Szent István Bazilika előtt.