Fürdős programok és akciók február 13. és 18. között.

  • Azonban nem minden fürdőben február 14-én tartják a Valentin-napi rendezvényeket, sok helyen pénteken, vagy hétvégén lesznek ebből az alkalomból programok.

  • Komáromban egy rendezvény miatt lesz egy napra olcsóbb a belépőjegy.

Ez már elavult cikk, kattintson ide és talál frissebbet is erről a témáról!

A héten kifut a fürdők „Téli feltöltődés” akciója. Február 15-ig még egész jó kedvezmények csíphetők el országszerte, ezek közül a legjobb lehetőségeket a blogunkon foglaltuk össze, amit ide kattintva olvashat.

Budapest – Paskál Fürdő: úgy tűnik, hogy rendszeres programmá növi ki magát a termálfürdő SzaunaPéntekje. Február 16-án 19 órától ismét várják a nem túl korán fekvő vendégeket a Paskálban, akik 20, 21, 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon vehetnek részt. A medencében egészen 23:45-ig lehet héderezni. A medence a kültéri strandmedencét takarja, a felöntéseket pedig az új panoráma szaunában tartják. Az esti belépőjegy ára 3300 forint, amit érdemes elővételben megvásárolni.

Bükfürdő: mostantól a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban családi belépőjegyet vásároló vendégeket megajándékozzák egy zacskó Haribo gumicukorral.

Győr: február 14-én szerelmesek éjszakája néven tartanak esti fürdőzést a Rába Quellében. A Bálintok és a Valentinok ingyen léphetnek be az esti programra, ahol 22 és 23 órakor szaunafelöntések is lesznek.

Igal: a Valentin-napot hétvégén ünnepli az Igali Gyógyfürdő. Február 17-én és 18-án programokkal, egyedi csomagajánlattal és nyereményjátékkal várják a fürdőzőket. A hétvége mindkét napján lesznek aqua-fitnesz órák és szaunaszeánszok. Szombaton zenés fürdőzést tartanak a kültéri medencénél a sztárvendég Varga Viktor lesz. Vasárnap sem maradnak zenés program nélkül a vendégek, aznap délután gyertyafényes fürdőzést tartanak.

Az Igali Gyógyfürdőbe hétvégén érkezők egy nyereményjátékon is részt vehetnek, a szerencsés egy értékes ajándékcsomaggal lesz gazdagabb. Ráadásul szombat és vasárnap a belépőt, valamint masszázst és egyéb szolgáltatást magában foglaló csomagajánlatokat is kínál a fürdő. A csomagok 20 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe.

Igali TermálfürdőKomárom: február 17-én (szombaton) olcsóbb lesz a belépőjegy a Brigetio Gyógyfürdőbe. Ennek oka az, hogy megtartják az I. Brigetio Medencés Sárkányhajó Viadalt, emiatt az uszoda úszásra nem használható. A fürdő többi szolgáltatása zavartalanul üzemel, a napi belépőjegy pedig ezen a napon 1300 forintba kerül.

Leányfalu: a település termálfürdőjében február 14-én lesz éjszakai fürdőzés. A program 20 órától 23 óráig tart, az 1000 forintos belépő mellé egy üdvözlőitalt is adnak.

Miskolctapolca: szombaton Valentin-napi DJ Party lesz a Barlangfürdőben. A program 20 órakor veszi kezdetét és egészen éjfélig tart. Az este sztárvendége – Bárány Attila – 22 órakor érkezik a fürdőbe, ahol szaunafelöntések is lesznek. A belépőjegy egységesen 2000 forintba kerül, a szaunába szóló kiegészítő jegy ára pedig további 1000 forint.

Sárvár: február 16-án, azaz pénteken tartanak éjszakai fürdőzést a sárvári fürdőben. A fáklyafényes, zenés program 19 órakor kezdődik és a fürdő egészen éjjel 2-ig tart nyitva. A maratoni hosszúságú esti fürdőzésre a belépő 1900 forintba kerül, a szaunajegy felára pedig 700 forint.

Tiszakécske: továbbra is érvényes a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő „Termál Szerda” nevű akciója. A hét harmadik napján a belépőjegy csak 1200 forintba kerül és jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket a fürdő pizzériája is. Február 14-én Valentin-napi akcióval is várja a vendégeket a termálfürdő, erről ide kattintva olvashat további részleteket.

Zalakaros: Valentin-napi zenés éjszakai fürdőzést lesz a zalakarosi fürdőben. A program 21 órától éjjel 2-ig tart, az este folyamán szauna szeánszokat is tartanak, a zenét DJ Attee biztosítja.