Fürdős programok és akciók február 21. és 25. között.

  • Éjszakai fürdőzéssel, szaunaprogramokkal, 50 év felettieknek szóló kedvezménnyel készülnek erre a hétre a fürdők.

  • Hajdúszoboszlón még tart a fürdő gyógyászati akciója is.

Budapest – Lukács Gyógyfürdő: ezen a héten pénteken, azaz február 23-án Szent Lukács Estet rendeznek. A rendezvény 20 órától éjjel 2-ig tart, ezen belül 21 órától éjjel 1-ig óránként lesznek szaunaprogramok. Kétféle belépő váltható a Lukácsba, a 4000 forintba kerülő normál jegy a fürdő- és szaunahasználatot, továbbá kabinhasználatot és gyümölcs, tea, limonádé, ásványvíz fogyasztását foglalja magában. A 6000 forintba kerülő VIP jegy ezen felül négy szaunaprogramon való részvételt és a fürdőlepedő használatát is tartalmazza. Érdemes a jegyeket elővételben megvásárolni.

Bükkszék: a termálfürdőben még március 31-ig tart a “Téli feltöltődés” akció. Ennek keretében 4 órás belépőjegy vásárlására is lehetőség nyílik. Bükkszéken a 4 órás felnőtt jegy 2200 forint, a 4 órás nyugdíjas és gyermek belépő ára pedig 1500 forint.

Debrecen: ezen a héten csütörtökön ismét női napot rendeznek az Aquaticum szaunavilágában. A “férfimentes” időszak 16 órától kezdődik, 18 órától pedig szaunaszeánszokat is tartanak. A szaunaprogramokon alkalmanként 200 forintért lehet részt venni (nyilván a szaunavilágba érvényes jegy árán felül).

Győr: mostanában meglehetősen gyakoriak az éjszakai fürdőzések a Rába Quelle fürdőben. Február 23-án (pénteken) 21 órától várják a vendégeket, akik 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon is részt vehetnek. A szimpla esti fürdőbelépő ára 2350 forint, a szaunába is érvényes esti jegy 3050 forintba kerül.

Rába Quelle GyőrHajdúszoboszló: múlt héten Playmobil kiállítás kezdődött az Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületében. A népszerű játékfigurákat ki is próbálhatják a gyerekek. A kiállítással és a játszóházzal egészen március 25-ig várják az érdeklődőket.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben most gyógyászati akció is elérhető, ugyanis március 14-ig kiemelt kedvezményben részesülnek a tb-támogatott kúracsomagot igénybe vevő törzsvendégek. Törzsvendégnek az számít, aki már legalább 2 hasonló gyógykúrát végigcsinált a fürdőben. Ebben az időszakban a kúracsomagok árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. Erről további információkat olvashat ide kattintva, a fürdő honlapján.

Igal: jól járnak az Igali Gyógyfürdőbe látogató 50 év felettiek. Februárban ugyanis minden szerdán 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőt. Az akció a 14 óráig megváltott jegyekre érvényes.

Komárom: február 24-én éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. 20:30-tól éjfélig tart a fürdőzés, s ebben az időszakban három szaunaszeánszot is tartanak. Az esti fürdőbelépő 1500 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy 2000 forint, a szeánszokra pedig alkalmanként 350 forintért lehet beülni. Erősen ajánlott elővételben megvásárolni a belépőket!

Makó: február 24-25-én, azaz szombaton és vasárnap farsangi programok lesznek a Hagymatikum fürdőben. Szombaton télűző éjszakai partyt rendez DJ Nacsa. Vasárnap délután pedig jelmezversenyt tartanak, majd 15 órától az R-GO ad koncertet.

Mezőkövesd: szombatonként 14 és 15 óra között aquafitnesst tartanak a fedett élményfürdőben. A vízi torna ingyenes, de a Zsóry Fürdőn belüli élményfürdő részleg csak kiegészítő jeggyel látogatható.

Mórahalom: a Csongrád megyében élőknek kínál akciót a mórahalmi termálfürdő. Február 19. és március 14. között a megyében élőknek is jár hétfőtől péntekig a mórahalmi kedvezmény. Ez hétköznapokon 1000 forintos felnőtt és 750 forintos nyugdíjas- és diákbelépőt jelent.

Tiszakécske: február 23-án (pénteken) Trópusi Szauna Est lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A szaunamesterek 18, 19 és 20 órakor várják szaunaszeánszokkal a vendégeket. A fürdőben egyébként még a “Téli feltöltődés” akció sem ért véget, egészen március 14-ig tart: hétköznapokon, 16 órától minden felnőtt, nyugdíjas és diák belépő árából 30 százalékos kedvezményt biztosítanak.