Fürdős programok és akciók március 1. és 4. között.

  • A havasan és fagyosan induló tavaszt többféle kedvezménnyel köszöntik a hazai termálfürdők.

  • Néhány helyen még a hónap közepéig kitart a Téli feltöltődés akció.

Bükkszék: március 3-án, azaz szombaton szaunaszeánszokkal várja vendégeit a bükkszéki termálfürdő. A szaunaprogramok 19 és 20 órakor kezdőnek, s alkalmanként 400 forintba kerül a belépő.

Debrecen: autós nyereményjátékot hirdetett az Aquaticum fürdő-hotel. A szállodában legalább 3 éjszakát eltöltő, valamint a fürdőben legalább 10 ezer forint értékű szolgáltatást igénybe vevő vendégek vehetnek részt a játékban. A fődíj egy Nissan Qashqai, amit decemberben fognak kisorsolni.

Aquaticum gyerekbarát részlegHajdúszoboszló: az Aqua-Palace élményfürdő esetében még mindig nem futott ki a „Téli feltöltődés” akciójuk. Ez azt jelenti, hogy az élményfürdőben március 14-ig nem kell felárat fizetni a szaunavilág használatáért. Szintén március 14-ig érvényes a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő gyógyászati kedvezményekre vonatkozó akciója. Ennek keretében a törzsvendégek, azaz akik legalább már két tb-támogatott gyógykúrát igénybe vettek, a harmadiktól kedvezményben részesülnek, méghozzá a csomagárakból 20 százalék kedvezményt kapnak.

Makó: a Hagymatikum fürdő márciusra és áprilisra kedvezményes nyugdíjas bérleteket kínál. Ez annyi megkötéssel jár, hogy a bérlet hétvégére és ünnepnapokra nem érvényes, viszont az ára egy hónapra csak 8000 forint, Makó kártyával pedig 4000 forint.

Miskolctapolca: márciusban a hétfők, a szerdák és a péntekek akciósak a Barlangfürdőben. Hétfőnként az időkorlát nélküli nyugdíjas belépőjegy 50 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg. Szerdánként a diákok féláron fürdőzhetnek. Péntekenként pedig a miskolciaknak jár jelentős kedvezmény a belépők árából. Az akcióról minden további tudnivalót megtalál a fürdő honlapján.

Mórahalom: március 14-ig minden Csongrád megyei lakos élvezheti azt a kedvezményt, ami amúgy csak a mórahalmiaknak jár. Ez – hétfőtől péntekig – a felnőtt belépőknél 1000 forintos, a nyugdíjas és diák jegyeknél pedig 750 forintos árat jelent a mórahalmi fürdőben.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben még március 14-ig tart a „Téli feltöltődés” akció – a hétköznap 16 óra után a fürdőbe érkező vendégek 30 százalékos kedvezményt kapnak a belépők árából.

Zalakaros: március 3-án érdemes lesz ellátogatni a település termálfürdőjébe. 9:45-kor mezítlábas reggeli tornával indul a nap a főépület gyermekjátszójában. 10:30-kor aquafitnesszel várják a vendégeket élménymedencénél. Napközben kreatív foglalkozások lesznek a gyermekjátszóban. 15:00-kor pedig az élménymedencénél tartott aquasalsával zárul a napi programok sora a Zalakarosi Fürdőben.