• A gyerekeket és a párokat is különleges programokkal várja az Aqua-Palace.

  • Hó végén féláron válthatók belépők a fedett élményfürdőbe.

Február 13-án Playmobil kiállítás kezdődik az Aqua-Palace élményfürdőben. A jellegzetes figurákból álló játékot először 1974-ben dobták piacra Németországban, azóta pedig világszerte kedveltté vált a 4-12 év közötti gyerekek körében.

Apró érdekesség, hogy a játéknak Németországban olyan jelentős kultusza van, hogy sok felnőtt is gyűjti a figurákat és rendszeresek az ezzel kapcsolatos börzék, rendezvények. Az Aqua-Palace Playmobil kiállítása március 25-ig tekinthető meg.

Playmobil fürdőFebruár 14-én Valentin-napi szaunaprogramokkal várja a párokat az Aqua-Palace élményfürdő. A március 14-ig érvényes „Téli feltöltődés” akciónak köszönhetően az élményfürdő szaunavilága kiegészítő jegy nélkül látogatható. A Valentin-nap alkalmából pedig három alkalommal – 16, 17 és 18 órakor – tart romantikus szaunaszeánszokat Nagy Attila szaunamester. (A Valentin-napi szaunaszeánszokra a korlátozott kapacitás miatt előre fel kell iratkozni a szaunakezelőnél).

szaunaAz Aqua-Palace is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség által szervezett „Szökjön ki egy fürdőbe” akcióhoz. Ennek keretében február 28-án az ország számos fürdője kínál valamilyen kedvezményt a vendégeknek. A hajdúszoboszlói fedett élményfürdőben ezen a napon 50 százalékos kedvezménnyel válthatók belépők.

A fürdő programjairól, szolgáltatásairól további információkat olvashat ide kattintva.