• A Turizmus Világnapja alkalmából több fürdőben is lesznek programok a hét utolsó napján.

  • Zalakaroson ezen a héten ünneplik meg a termálfürdő 50. születésnapját.

Budapest-Aquaworld: ezen a héten pénteken (szeptember 25.) tartják a Splash Éjszakai Fürdő Partyt. A 22 órakor kezdődő programon fellép Dj Whiteboy és lesz Capoeira táncbemutató is. A fővárosi élményfürdő korábbi hasonló éjszakai fürdőzéseihez hasonlóan most is indítanak ingyenes éjszakai buszjáratokat. A Nyugati Pályaudvartól a fürdő irányába 21, 22 és 23 órakor. Visszafelé pedig 01:30-kor, 02:30-kor és 03:30-kor. A belépő mondjuk kifejezetten drága az éjszakai fürdőzésre: a helyszínen 3490 forintba kerül, ami online elővétellel is csak 2990 forintra faragható le.

Bükfürdő: ahogy minden hónap utolsó csütörtökjén, úgy ezen a héten is nyílt napot tartanak a fürdő Medical Wellness Centrumában. Szeptember 27-én lesz a Turizmus Világnapja, ebből az alkalomból aktív wellnessprogramokat tartanak a termálfürdőben.

Debrecen: az Aquaticum szaunavilágában minden nap, késő délután szaunaprogramokat tartanak. Ezeken hétköznap ingyenesen lehet részt venni. Szintén megszokott program a szombati vízi aerobik, s ez alól az előttünk álló szombat (szeptember 26.) sem kivétel. Az ingyenes tornát 14:30-kor és 15:30-kor tartják a hullámmedencénél.

Hajdúszboszló: vasárnap a Turizmus Világnapja alkalmából az Aqua-Palace élményfürdőben lesznek különféle programok: vízi zumba, gyerekprogramok és szaunaszeánszok.

Harkány: szeptemberben a megszokott hétvégi szaunaprogramok mellett többféle akcióval is kedveskedik a vendégeknek a gyógyfürdő. Ezekről ide kattintva talál további részleteket.

Igal: ezen a vasárnapon az Igali Termálfürdőben is megünneplik a Turizmus Világnapját. 15 százalékos kedvezményt biztosítanak a napijegyek árából, a gyerekeket édességgel várják, a nap folyamán pedig ingyenes aqua zumbát és szaunaszeánszokat is tartanak.

Makó: szeptemberben is folytatódik a Hagymatikum fürdő “masszázs kedd” akciója, aminek keretében minden héten más-más masszázs és kádfürdő érhető el 50 százalékos árengedménnyel. Szeptember 22-én a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces csokoládé masszázs, valamint a frissítő aromafürdő lesz akciós.

Nyugdíjas kéthavi bérletakciót is hirdetett a Hagymatikum fürdő: a 6500 forintért váltható bérlet október és november hónapokra, azon belül is hétfőtől péntekig érvényesek a bérletek.

Hagymatikum Makó

Mezőkövesd: szeptember 27-én ebben a fürdőben is megünneplik a Turizmus Világnapját. Ezen a napon szaunaszeánszon, kezdő jógafoglalkozáson, időseknek szóló jógabemutatón vehetnek részt a fürdő vendégei.

Sárvár: újraindult a termálfürdő nyugdíjas kedd akciója. Ez azt jelenti, hogy keddenként a nyugdíjas vendégek 900 forintért válthatnak egész napos belépőjegyet, ehhez a nyugdíjfolyósítótól kapott igazolványukat kell bemutatni. Az akció december 8-ig tart.

Tiszakécske: szeptember 26-án szezonnyitó szauna maratont tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A vendégeknek teával, gyümölccsel és csokoládé szökőkúttal kedveskednek. A szaunaszeánszok 10:30-tól 18:20-ig tartanak, amelyekre előzetes feliratkozás szükséges.

Zalakaros: szeptember 25-én éjszakai fürdőzés lesz a termálfürdőben, ami 21 órától éjjel 2-ig tart, a sztárvendég Bárány Attila.

A héten ünneplik meg Zalakaroson a fürdő megnyitásának 50. évfordulóját. A jubileum alkalmából többféle kedvezményes akcióval készül a fürdő, amiről ide kattintva olvashat bővebben.