• Belépők, bérletek, gyógykezelések: többféle akciót is kínálnak ebben a hónapban a hazai gyógyfürdők.

  • Hajdúszoboszlón humoristákat, Zalakaroson pedig helyi termékeket is láthatunk.

  • Kutyakölykök fognak táncolni Zalakaroson, de ez nem az, amire elsőre gondol.

Agárd: gyógyászati akciót hirdetett az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő a Fejér megyei nyugdíjasoknak. Akik szeptember 1. és december 23. között 60 darab, OEP-finanszírozott fürdőkezelést vesznek igénybe, azoknak most ezért csak 12 ezer forintot, azaz kezelésenként 200 forintot kell fizetni. Az akció további részleteit itt találják.

 

Budapest-Aquaworld: ősszel minden egyes hétvégére animációs programokkal készül az élményfürdő.

10:00-10:30 – Ébresztő vízi torna a hullámmedencénél
10:30-12:30 – Vetélkedők
12:30-13:00 – Vízi aerobik
14:00-15:00 – Vizes játékok
15:00-15:15 – Bongó dzsungel tánc és fotózás Bongóval
15:15-17:15 – Kézműves foglalkozások
17:00-17:30 – Crazy time a hullámmedencénél

Bükfürdő: az Európai Mobilitási Hét keretén belül lesznek programok a népszerű üdülőhelyen. Ezek szeptember 16-tól 22-ig tartanak. Minden nap más és más programmal várják az érdeklődőket.

Debrecen: az Aquaticum szaunavilágában minden nap, késő délután szaunaprogramokat tartanak. Ezeken hétköznap ingyenesen lehet részt venni. Szintén megszokott program a szombati vízi aerobik, s ez alól az előttünk álló szombat (szeptember 19.) sem kivétel. Az ingyenes tornát 14:30-kor és 15:30-kor tartják a hullámmedencénél.

Hajdúszoboszló: szeptember 16-án Dumaszínház előadás lesz a Hunguest Béke szálloda nagytermében. Aranyosi Péter és Hadházi László fog fellépni, jegyek a Tourinform irodában és a Fibri sportruházati boltban vásárolhatók.

Harkány: szeptemberben a megszokott hétvégi szaunaprogramok mellett többféle akcióval is kedveskedik a vendégeknek a gyógyfürdő. Ezekről ide kattintva talál további részleteket.

Harkány Termálfürdő

Makó: szeptemberben is folytatódik a Hagymatikum fürdő “masszázs kedd” akciója, aminek keretében minden héten más-más masszázs és kádfürdő érhető el 50 százalékos árengedménnyel. Szeptember elsején a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces aroma masszázs, valamint az iszapkezelés lesz akciós.

Nyugdíjas kéthavi bérletakciót is hirdetett a Hagymatikum fürdő: a 6500 forintért váltható bérlet október és november hónapokra, azon belül is hétfőtől péntekig érvényesek a bérletek.

Sárvár: jó hír a Sárvári Termálfürdőt kedvelő nyugdíjasoknak, hogy szeptember 8-án újraindul a nyugdíjas kedd akciójuk. Ez azt jelenti, hogy keddenként a nyugdíjas vendégek 900 forintért válthatnak egész napos belépőjegyet, ehhez a nyugdíjfolyósítótól kapott igazolványukat kell bemutatni. Az akció december 8-ig tart.

Zalakaros: Dél-Zalai Helyitermék Szemle lesz szeptember 19-én, azaz szombaton (délután) a Gyógyfürdő téren. Ezzel párhuzamosan gyerekprogramokat is tartanak: népi játékok, állatsimogató, kézműves foglalkozás és gokart várja a legkisebbeket. 19 órától pedig “kutyakölykök táncbemutató” is lesz. Ezt olvasva elsőre elkerekedett a szemünk, de aztán a Google a kisegített: a Kutyakölykök egy zalai tánccsoport neve.